Stanislav Lobotka otvorene o svojich partnerkách: Pre TOTO ma priťahujú staršie ženy!

Na výkony Stanislava Lobotku (29) sa spievajú ódy, pričom za jeho pohodou môže byť aj to, že mu je dobre v súkromnom živote. Náš reprezentant ...

Na výkony Stanislava Lobotku (29) sa spievajú ódy, pričom za jeho pohodou môže byť aj to, že mu je dobre v súkromnom živote. Náš reprezentant prezradil, ako sa mu žije v Neapole, čo mu tam chýba a tiež to, že ho priťahujú staršie ženy, keďže je mu s nimi dobre. Zatiaľ je jeho rekordom vzťah s dámou staršou približne o 17 rokov.

Fotogaléria

Lobotka prezradil v tolkšou MVP na Sport TV počas tohto reprezentačného zrazu o sebe množstvo zaujímavostí zo súkromného života. Talianska kuchyňa mu vraj veľmi chutí, ale tiež mu v nej niečo chýba. „Nemajú tam tvaroh, ktorý som naučený jesť a chýba mi tam. Navyše, v tamojších reštauráciách mi chýba aj vyprážaný syr s hranolkami, ten by som si dal... Ale zas ryby majú neskutočné,“ uviedol.

Mladšie až neskôr?!

V minulosti pre SFZ priznal, že sa mu páčia staršie ženy. „Mňa vždy priťahovali staršie, lebo sa mám o čom s nimi baviť. Ale keď budem starší ja, tak to možno bude opačne... Dúfam však, že nie,“ povedal so smiechom a pripojil: „Zatiaľ najväčší vekový rozdiel vo vzťahu so ženou, ktorý som mal, bol asi 17 rokov.“ To by sedelo na modelku a vizážistku Zuzanu Šutjakovú, s ktorou bol pred šiestimi rokmi spájaný. Navyše, so speváčkou Danielou Nízlovou (38) má štvorročnú dcéru Lindu.

Pojem pre atraktívne staršie dámy MILF, alebo v českej verzii MCBP, zaviedla v našich končinách tínedžerská komédia Prci, prci, prcičky, z ktorej sa zaviedol aj pojem Stiflerova mama. Zvodnú matku si vtedy zahrala herečka Jennifer Coolidgeová (63). V tolkšou MVP Stano odpovedal na otázku, či je jeho inšpiráciou. „Koľko má teraz rokov? Lebo neviem, či už nie je za zenitom...“ konštatoval so smiechom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk