Stanislav Lobotka otvorene o svojich partnerkách: Pre TOTO ma priťahujú staršie ženy!

Na výkony Stanislava Lobotku (29) sa spievajú ódy, pričom za jeho pohodou môže byť aj to, že mu je dobre v súkromnom živote. Náš reprezentant ...

Na výkony Stanislava Lobotku (29) sa spievajú ódy, pričom za jeho pohodou môže byť aj to, že mu je dobre v súkromnom živote. Náš reprezentant prezradil, ako sa mu žije v Neapole, čo mu tam chýba a tiež to, že ho priťahujú staršie ženy, keďže je mu s nimi dobre. Zatiaľ je jeho rekordom vzťah s dámou staršou približne o 17 rokov.

Fotogaléria

Ktoré hviezdy sú podobné?

Vo svete futbalu nájdeme viacero prípadov, keď si hráč našiel staršiu partnerku. Španiel Cesc Fabregas (37), ktorý pred pár dňami povedal, že by chcel mať v tíme 11 Lobotkov, má za manželku o 12 rokov staršiu Libanončanku Daniellu Semaanovú (49). Švéd Zlatan Ibrahimovič (43) má za partnerku o 11 rokov staršiu krajanku Helenu Segerovú (54). A taký Španiel Sergio Ramos (38) vymenil speváčku Shakiru (47) za súčasnú manželku Pilar Rubiovú (46).

„Selektívny výber a teda prvá fáza sexuálneho systému je zaujímavá v tom, že my vlastne vôbec netušíme, podľa čoho si vyberáme, nevieme, čo nás osloví pri pohľade na muža, ženu, resp. skupinu mužov, žien. A to je tá matka príroda, ten praveký človek v nás. Ten za nás vyberie. Sú muži, ktorí si vyberajú blondínky, iní zase brunetky a potom sú tu aj ďalšie kritériá, podľa ktorých si vyberajú,“ hovorí sexuologička a psychiatrička Danica Caisová.

Existuje tiež veľmi špecifická skupina mužov, ktorých priťahujú staršie ženy. Pozor, nie však staršie o rok či dva, keďže tieto do tejto kategórie ‚starších‘ neradíme. Bavíme sa o ženách, ktoré majú o 10 a viac rokov. Je zaujímavé, že mnoho takýchto vzťahov, mladší muž - staršia žena, vydrží dlhšie ako vzťahy rovesníkov, kde mnohí skôr predpokladajú, že ak vytvoria dvojicu rovesníci, vydrží im to dlhšie z viacerých dôvodov, či už sú to spoločné záľuby, páčia sa im podobné pesničky, a týchto príkladov je mnoho, no je to klam,“ tvrdí.

Aj medzi známymi osobnosťami nájdeme mnoho párov, kde je mladší muž a staršia žena a nemusíme chodiť vôbec ďaleko, stačí spomenúť napríklad speváka Martina Chodúra, moderátorku Adelu Vinczeovú či herečku Hanu Gregorovú. Celé to môže byť spojené aj s tým, že v predošlom vzťahu sa muž sklamal a zatiaľ čo v predošlom vzťahu prežil sklamanie, pri staršej žene ma väčší pocit istoty, sebavedomia. Tieto páry by som nenazvala nesúrodými len kvôli tomu, že jeden má menej rokov. Práve naopak. Takéto vzťahy môžu byť veľmi vyvážené, rovnocenné,“ dodala na záver.

Bývalý tenista mal okradnúť fanúšika, ktorý si chcel vychutnať zápas Slovana so svetovým gigantom.
Martin opísal, ako mal naletieť bývalému tenistovi Ronaldovi G.: Pre falošné vstupenky som prišiel o peniaze! Zobraziť článok

Ilustračná fotografia.
Obrovská tragédia: Niekdajší hokejový talent (†29) mal byť zastrelený svojim manželom! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk