Stanislav Lobotka otvorene o svojich partnerkách: Pre TOTO ma priťahujú staršie ženy!

Na výkony Stanislava Lobotku (29) sa spievajú ódy, pričom za jeho pohodou môže byť aj to, že mu je dobre v súkromnom živote. Náš reprezentant ...

Na výkony Stanislava Lobotku (29) sa spievajú ódy, pričom za jeho pohodou môže byť aj to, že mu je dobre v súkromnom živote. Náš reprezentant prezradil, ako sa mu žije v Neapole, čo mu tam chýba a tiež to, že ho priťahujú staršie ženy, keďže je mu s nimi dobre. Zatiaľ je jeho rekordom vzťah s dámou staršou približne o 17 rokov.

Fotogaléria

Oblečenie a latino

Ak chce ísť v Neapole do mesta, musí sa čo najviac maskovať, aj preto obchody navštevuje minimálne. „Ja si objednávam oblečenie väčšinou cez internet, keďže už viem, akú mám veľkosť. Keďže som schudol, tak už je to ľahšie vedieť. Keď som bol predtým pribraný, tak som musel pretriediť šatník, keďže viaceré veci mi boli voľné... Teraz si však hmotnosť držím, čiže mám jednotnú veľkosť,“ prezradil pre Sport TV s tým, že má rád ležérny, ale moderný taliansky štýl obliekania, no boli časy, keď uňho vyhrávali aj tepláky.

Pôsobenie v zahraničí ho ovplyvnilo aj pri hudbe, keďže vďaka spoluhráčom počúva latino. „Na tento štýl viem aj tancovať, keď si dám džús s vodkou... Som v tomto ako klasický muž, keď si vypije a je vám jedno, čo si ostatní myslia. Vtedy sa tancuje najlepšie,“ vyjadril sa. Slovenský rap veľmi nemusí, ale má rád Kaliho pre dobré texty i to, že to nie je klasický rap.

Slovenskí futbalisti sa tešia z prvého gólu.
Slováci na čele tabuľky: O výhre nad Azerbajdžanom rozhodol až druhý polčas Zobraziť článok

V garáži Porsche

O Neapole je známe, že tam pravidlá cestnej premávky ľuďom veľa nehovoria a aj preto po cestách jazdia obité autá. Lobotka prezradil, že hoci má v garáži Porsche Cayenne GTS, veľmi na ňom nejazdí, keďže praktickejšie je pod Vezuvom ísť taxíkom.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk