Rozhorčení reprezentanti uviazli na letisku: Zápas hrať nebudeme!

Hráči nigérijskej futbalovej reprezentácie sa rozhodli bojkotovať svoj utorkový kvalifikačný zápas Afrického pohára národov, ktorý mali ...

Hráči nigérijskej futbalovej reprezentácie sa rozhodli bojkotovať svoj utorkový kvalifikačný zápas Afrického pohára národov, ktorý mali odohrať na pôde Líbye.

Fotogaléria

Ich nedeľný let, ktorý mal pôvodne pristáť v meste Benghází, bol napokon presmerovaný na medzinárodné letisko Al Abraq, ktoré je však od cieľovej destinácie vzdialené takmer 250 km. Na tomto mieste naviac uviazli na dobu dlhšiu ako 12 hodín.

Nigérijskému tímu pritom nebola ponúknutá žiadna forma náhradnej dopravy. Hráčom neboli poskytnuté ani žiadne lôžka či občerstvenie. "Keď sme pristáli, držali nás na tomto opustenom letisku viac ako 12 hodín bez akýchkoľvek zásob. Pred hraním vonkajších zápasov v Afrike som zažil veľa vecí, ale toto je hanebné správanie.

Spolu s tímom sme sa rozhodli, že toto stretnutie hrať nebudeme," vyjadril sa prostredníctvom príspevku na sociálnych sieťach William Troost-Ekong, kapitán nigérijskej reprezentácie. "Afrika, vieme to urobiť aj lepšie," pripojil sa k nemu útočník Victor Boniface, z Bayeru Leverkussen.

Kulturista Lenny Persin, známy ako
Svet kulturistiky oplakáva legendu: V byte mal červy, špinu i pleseň Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk