Príbeh ako z rozprávky: Začalo to spoločnou fotkou, teraz bola svadba

Ich príbeh by pokojne mohli tvorcovia filmov využiť na napísanie romantického filmu. Španielska tenistka Garbine Muguruzaová (31) spečatila ...
  • Zdroj: SITA/AP

Ich príbeh by pokojne mohli tvorcovia filmov využiť na napísanie romantického filmu. Španielska tenistka Garbine Muguruzaová (31) spečatila svoj vzťah s fanúšikom Arthurom Borgesom.

Borges potom požiadal Garbine o fotku, pričom nezostalo iba pri nej. „Som napoly Venezuelka a napoly Španielka, takže sme si rozumeli,“ prezradila Muguruzaová. Borges sa narodil v Španielsku, ale väčšinu života strávil vo Fínsku.

Hviezdna španielska tenistka Paula Badosová.
Jej fotka fanúšikov poriadne pohoršila: Sexi tenisová hviezda si narobila poriadne problémy! Zobraziť článok

„Je to ako z filmu. Vedela som, že si ho vezmem ešte predtým, kým ma skutočne požiadal o ruku. Bola to láska na prvý pohľad. Veľmi rýchlo sme si uvedomili, že z nás bude ideálny pár,“ rozplýva sa víťazka Wimbledonu z roku 2017. Svadba sa konala v španielskom meste Marbella, teda na mieste, kde Garbine Borges požiadal o ruku.

Na snímke slovenská tenistka Mia Pohánková odvracia loptičku krajanke Renáte Jamrichovej vo finále dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open v Bratislave 13. októbra 2024 v Bratislave. FOTO TASR - Jakub Kotian
Úžasný úspech iba 15-ročnej Pohánkovej: Vo finále Slovak Open porazila Renátu Jamrichovú Zobraziť článok

„Ten najkúzelnejší deň,“ napísala tenistka na instagram k fotkám zo svadby. „Gratulujem, Garbi,“ reagovalo viacero tenistiek.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk