Aha, kto fandil útočníkovi Honzekovi v hľadisku v Calgary...

Užívajú si skvelý vstup do sezóny a synove zápasy naživo priamo v Kanade! Reč je o rodičoch mladého útočníka Samuela Honzeka (19), ktorý ...
  • Zdroj: archív M. H.

Užívajú si skvelý vstup do sezóny a synove zápasy naživo priamo v Kanade! Reč je o rodičoch mladého útočníka Samuela Honzeka (19), ktorý vo štvrtok debutoval v drese Calgary v slávnej NHL a na konte má už tri štarty v najlepšej lige sveta. Posledné dve vystúpenia sledovali na vlastné oči v zámorí aj jeho rodičia, otec Martin (49), mama Monika (47) a mladší brat Matej (15).

FOTOGALÉRIA: honzekovci

Honzekovci ešte vo štvrtok ráno v obývačke svojho domu sledovali o 4-tej ráno premiérový zápas svojho syna Samuela v NHL, keď nastúpil v drese Calagry v prvom útoku na ľade Vancouvru a radoval sa z triumfu 6:5 po predĺžení.

„Bol to naozaj zážitok, mal som až zimomriavky, keď som videl syna v prvom súboji NHL, o ktorej vždy sníval. Tie roky driny naozaj stáli zato,“povedal pre Nový Čas Honzekov otec Martin, ktorého sme navštívili v Trenčíne, kde Samo vyrastal a aj bol draftovaný do slávnej NHL.

Pozrite sa, z tohto malého chlapca z Trenčína vyrastá hviezda NHL! Zobraziť článok

Už v piatok manželia Honzekovci aj s mladším synom Matejom odleteli do Kanady osobne podporiť Sam. „Keď sme sa dozvedeli, že urobil v kempe prvý tím, tak sme si ihneď zakúpili letenky. V Kanade pobudneme týždeň,“ pokračoval hrdý otec, ktorý už v sobotu sledoval v miestnej aréne s rodinkou víťazný duel Calgary proti Philadelphii 6:3.

Na snímke sprava v popredí slovenský útočník Calgary Samuel Honzek.
Fantastická správa: Mladý slovenský talent začne sezónu v A-tíme NHL! Zobraziť článok

„Ešte uvidíme domáci duel proti Chicagu. Potom sa vraciame späť na Slovensko. Musím povedať, že je to naozaj zážitok byť v hľadisku. Naozaj si to užívame.“

Honzekovci priniesli synovi aj výslužku. „Priniesli sme mu jeho obľúbené horalky a chrumky, ktoré má tiež rád,“ zasmial sa na záver Samov otec Martin.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk