Mbappé si poriadne zavaril: Nachytali ho na súkromnej párty vo Švédsku!

Bude mať čo vysvetľovať! Kapitán francúzskej reprezentácie Kylian Mbappé (25) pre svalové zranenie vynechal dvojzápas v Lige národov. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Bude mať čo vysvetľovať! Kapitán francúzskej reprezentácie Kylian Mbappé (25) pre svalové zranenie vynechal dvojzápas v Lige národov. Švédsky bulvár ho ale nachytal na súkromnom večierku v Štokholme. Poriadne mu naložil bývalý reprezentant!

Útočník Realu Madrid sa pred týždňom ospravedlnil z nominácie pre ľahké svalové zranenie, potom ale nastúpil do zápasov Ligy majstrov v Lille (0:1) a v ligovom zápase s Villarrealom hral dokonca v základnej zostave.

Francúzske médiá ho obvinili z toho, že sa mu reprezentovať jednoducho nechcelo. Kritika sa ešte vystupňovala potom, čo švédsky bulvár odhalil, že Mbappé bol vo štvrtok, teda v deň zápasu Ligy národov v Budapešti proti Izraelu, pristihnutý na súkromnej ​​párty v Štokholme.

Bývalý reprezentant teraz od Didiera Deschampsa požadujú, aby za svoje správanie pykal. „Už ma nič neprekvapí. Cíti sa nedotknuteľný. Postavili sme ťa veľmi vysoko, postavili sme ťa nad Eiffelovu vežu, takže sa nemôžeš takto správať. Žiadam Deschampsa, aby sa ujal zodpovednosti a vzal mu kapitánsku pásku," povedal stanici RMC Jérome Rothen.

„Kylian si neuvedomuje, aký signál to vysiela smerom k fanúšikom, zvlášť keď národný tím hrá zápas. Robí si, čo chce. Ospravedlnil sa z reprezentačného zrazu, pretože sa cítil unavený, a potom vyšle správu Deschampsovi, celému tímu a všetkým Francúzom, že ho zápas národného tímu vlastne nezaujíma, pretože sa naňho ani nepozerá," dodal Rothen.

Tréner Francúzska Deschamps je pod paľbou kritiky. „Vždy je dobré vyhrať. Atmosféra okolo mužstva totiž nie je práve príjemná. Nie je to ideálne, sme v prechodnom období. Ale sú tu hráči, ktorí majú kvality a teraz ich musia potvrdiť," odpovedal Deschamps na kritiku Mbappého po víťazstve s Izraelom (4:1).

Mbappé vo Švédsku

Hviezdny futbalista si spravil počas reprezentačnej pauzy menší výlet na sever Európy. Najprv trávil čas v jednej z luxusných reštaurácii v Štokholme. Potom nasadol do auta, ktoré ho odviezlo do nočného klubu. Tam sa so svojou partiou zabával v súkromnom salóniku.

FOTOGALÉRIA: Čo skrýva hviezdny Mbappé?

Pred bratislavským letiskom si hlavy zakryli len naše tri hviezdy.
83 miliónov pod kapucňou: Slovenskí futbalisti odleteli do Baku pre tri body Zobraziť článok

Bývalý tenista mal okradnúť fanúšika, ktorý si chcel vychutnať zápas Slovana so svetovým gigantom.
Martin opísal, ako mal naletieť bývalému tenistovi Ronaldovi G.: Pre falošné vstupenky som prišiel o peniaze! Zobraziť článok

Dávid Strelec sa raduje z gólu.
Strelec ukázal superschopnosti Švédom aj dopingovým komisárom: Pohotový v koncovke, rýchly pri cikaní Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk