Tomi Kid Kovács prišiel o milovaného otca († 73): Boxer posiela emotívny odkaz do neba

Tomi Kid Kovács (47) neraz spomenul, že najväčším vzorom v jeho živote je otec Pavol, ktorý bol majstrom Československa. V nedeľu rodák ...
  • Zdroj: facebook.com/TomiKidKoVacsFanpage

Tomi Kid Kovács (47) neraz spomenul, že najväčším vzorom v jeho živote je otec Pavol, ktorý bol majstrom Československa. V nedeľu rodák z Galanty zverejnil na sociálnych sieťach odkaz otcovi do športového neba.

"Veľmi mi chýbaš tati v boxerskom nebi budeme pokračovať. Milujem ťa ďakujem ti za krásny život," napísal Tomi Kid Kovács na sociálne siete, kde pridal fotografie s nebohým otcom. Príspevok komentovali stovky ľudí a vyjadrovali úprimnú sústrasť, medzi nimi aj Attila Végh či Viliam Tanko.

Tomáš otca miloval, bol preňho vzorom. Svedčí o tom aj príspevok spred dvoch rokov, pri príležitosti 71. narodením otca Pavla. "Môj vzor, boxerský idol, môj silný otecko, tvrdý chlap v ringu, ktorý rozdával ešte tvrdšie údery. Prežíval som jeho zápasy, tréningy, úspechy a rád som počúval jeho príbehy o zápasoch proti najlepšími so sveta. Poznal som naspamäť jeho registračku a vedel som, ktorý pohár alebo medailu na ktorom turnaji vyhral," napísal Tomi Kid na facebookovú stránku v apríli 2024.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk