Strelec ukázal superschopnosti Švédom aj dopingovým komisárom: Pohotový v koncovke, rýchly pri cikaní

Švédi zostávajú pre slovenských futbalistov zakliati. Nedokázali sme ich zdolať ani na siedmy pokus, no môžeme byť hlavne radi, že stále ...

Švédi zostávajú pre slovenských futbalistov zakliati. Nedokázali sme ich zdolať ani na siedmy pokus, no môžeme byť hlavne radi, že stále reálne žijú naše postupové šance z C-divízie Ligy národov.

Fotogaléria

Pohotovosť však ukázal nielen pred skúmavkou, ale hlavne pred súperovou bránou. „Dá sa povedať, že som bol v správny čas na správnom mieste. Pri druhom góle mi to Šulo Haraslín fantasticky dal, pri prvom som počítal s tým, že sa to môže niekde tam odraziť. Dobre som si to načasoval a vyhol som sa ofsajdu. Bol to veľmi dôležitý gól na to, aby sme sa vrátili do zápasu,“ uviedol.

Kritika pomohla

Vďaka jeho výkonu teda mohli ísť dopingoví komisári skôr domov. A spokojný s ním bol aj Calzona, ktorý ho pred ME verejne kritizoval. „David má obrovskú kvalitu. Je to on, kto musí pochopiť, že futbal musí hrať inak, ako s kamarátmi medzi barákmi. A on to pochopil a stáva sa z neho hráč vysokého levelu. Je to len jeho zásluha, lebo kritiku pochopil správne,“ konštatoval Talian.

Podľa neho ešte stále môže v kariére stúpať. „Ešte nie je na vrchole a môže hrať ešte lepšie. Ja som ho kritizoval aj preto, lebo nevyužíval svoj potenciál naplno a to ma všeobecne veľmi hnevá. Nepáčilo sa mi, ako hral v defenzíve prvých 35 minút, ale napokon to bol on, kto zlomil zápas,“ dodal reprezentačný kouč.

Gólová radosť Connora Zaryho a Martina Pospíšila.
Pospíšil bodoval aj v treťom zápase, prihral na víťazný gól Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk