Martin opísal, ako mal naletieť bývalému tenistovi Ronaldovi G.: Pre falošné vstupenky som prišiel o peniaze!

V prvý októbrový deň sa medzi fanúšikmi futbalu pod Tatrami našlo 22 500 šťastlivcov, ktorí sa dostali na zápas Ligy majstrov Slovan ...

V prvý októbrový deň sa medzi fanúšikmi futbalu pod Tatrami našlo 22 500 šťastlivcov, ktorí sa dostali na zápas Ligy majstrov Slovan Bratislava - Manchester City (0:4). Koľko ich však bolo oklamaných a podvedených, na to presné čísla zatiaľ neexistujú, no aj tento zoznam sa začína plniť.

Fotogaléria

Stopka pri turniketoch

Tvrdí, že dostal ponuku cez správu na vstupenky rôznych kategórií, z ktorých si vybral tribúnu v kategórii A. „Chcel som ich vybaviť pre dve rodiny mojich známych v počte štyri a dva kusy. Jedna vstupenka vychádzala na 125 eur. Sprostredkovateľovi som vopred zaplatil, ale vstupenky mi dlhšie neprichádzali. Nakoniec, až po mojom naliehaní, mi dva dni pred duelom poslal dva a deň pred zápasom štyri. Známi teda prišli na štadión vyše hodiny pred výkopom, no nepodarilo sa im cez turnikety dostať na tribúnu. Volali mi, že vstupenky sú falošné,“ opísal pre Šport24.sk.

Prezradil, že mu ich predal Ronald G., ktorý potom pred zápasom už nereagoval. „Cez iného partnera som ešte rýchlo dokázal na moje náklady vybaviť na poslednú možnú chvíľu vstupenky, ktoré ešte mal k dispozícii. Známi sa tak dostali na štadión, pričom sa aj išli pozrieť na miesta, kde mali pôvodne sedieť, no a tie boli obsadené inými ľuďmi. Takto sme si potvrdili, že išlo o podvod,“ konštatoval.

Žingor však mal mať väčšiu finančnú stratu, ako len týchto šesť vstupeniek za 640 eur. „Dotyčnému pánovi G. som dal spolu 1 650 eur za 13 vstupeniek. Z nich mi ale reálne poslal iba šesť a aj tie boli falošné. Ubezpečoval ma, že mi peniaze vráti. Posiela mi ich doteraz, ale nič neprišlo,“ pripojil.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk