Pomýlil si šport? Boxerský úder futbalistu Púchova za chrbtom rozhodcu

Azda každý týždeň sa udeje na slovenských trávnikoch niečo zaujímavé - od pekných gólov až po situácie, ktoré na zelené plochy nepatria. ...
  • Zdroj: screenshot x.com/futzakulisie

Azda každý týždeň sa udeje na slovenských trávnikoch niečo zaujímavé - od pekných gólov až po situácie, ktoré na zelené plochy nepatria. V druhej najvyššej súťaži si v sobotu zarobil hráč Púchova na poriadny problém - v neprerušenej hre udrel protihráča.

Dohrávka 7. kola MONACObet ligy medzi Púchovom a Šamorínom sa odohrala v sobotu 12. októbra. Domáci tím vyhral 3:1. Počas zápasu však prišiel o svojho hráča Dávida Ovšonku, ktorý videl červenú kartu a bude Púchovu chýbať určite poriadne dlho.

V 76. minúte stretnutia počas neprerušenej hry mimo súboja o loptu Ovšonka udrel súpera nadmernou silou priamo do oblasti tváre.

Situácia sa stala za chrbtom rozhodcu, avšak pozorný asistent mu povedal o situácii cez komunikačné zariadenie. Najprv dostal hráč Púchova žltú kartu, avšak rozhodca svoje rozhodnutie ihneď a správne zmenil.

Trest pre 20-ročného hráča zatiaľ nie je známy, o ňom rozhodne disciplinárna komisia SFZ a verejnosť sa ho pravdepodobne dozvie v piatok 18.10.2024 v úradnej správe SFZ.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk