Bývalé hviezdy naložili Slovanu: Bratislava je najhoršia! Doteraz mi dlhujú peniaze

Bývalé hviezdy hokejového Slovana Zach Boychuk a Matt Murley poriadne naložili svojmu bývalému klubu. Na Bratislavu majú len tie najhoršie ...
  • Zdroj: tasr

Bývalé hviezdy hokejového Slovana Zach Boychuk a Matt Murley poriadne naložili svojmu bývalému klubu. Na Bratislavu majú len tie najhoršie spomienky!

Zámorskí hokejisti Zach Boychuk a Matt Murley boli v minulosti hviezdami HC Slovan Bratislava počas pôsobenia klubu v KHL. V zámorskom podcaste Athlete & Artist Show sa ale na pôsobenie v Bratislave poriadne posťažovali, z klubu im dokonca doteraz dlhujú peniaze. Slovan mal v posledných rokoch svojho pôsobenia v KHL obrovské finančné ťažkosti, nebolo tajomstvom, že hráčom nevyplácal výplaty načas. A niektorým ani vôbec...

"Čakal som dva roky na svoju prvú výplatu z Bratislavy," hovoril kanadský útočník Zach Boychu, ktorý dres belasých obliekal v sezóne 2017-18. Strelil jedenásť gólov a nazbieral 24 bodov v 35 zápasoch. Aktuálne už piaty rok pôsobí v nemeckom Eisbärene Berlín, v tejto sezóne nazbieral desať bodov vo 8 dueloch.

Martin Pospíšil (vľavo) nedohral zápas s Winnipegom pre trest.
Fantastická noc Slovákov v NHL: Traja s dvoma bodmi, Pospíšil sa pobil Zobraziť článok

Američan Matt Murley hral za Slovan v sezóne 2014-15. Strelil jedenásť gólov a nazbieral 24 bodov v 46 dueloch. V spomínanom podcaste  vyhlásil, že doteraz nemá od belasých uhradené všetky peniaze. "Je to tak, bol som v rovnakej situácii. Keď som podpísal zmluvu, kurz dolára bol voči euru 1,3 a keď som odchádzal, klesol na 1,05. Stalo sa mi to dvakrát, mal som dvojročný kontrakt v KHL. Dva roky potom padal trh," spomínal 44-ročný Američan.

Potom vo svojich vyjadreniach poriadne pritvrdil. "Bratislava je najhoršia... Stále mi ešte dlhujú peniaze. Povedal som to aj agentovi, ktorý chcel odo mňa peniaze. Hovorím, kamarát, keď ich dostanem ja, potom aj ty. Alebo sa môžeš ísť dožadovať toho, čo mi dlhujú. Neviem však, či to od nich tiež niekedy vôbec dostaneš," dodal bývalý americký útočník, ktorý už pred dvoma rokmi ukončil súťažnú kariéru.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk