Priateľka Davida Schumachera poriadne vypenila: TOTO odkázala svojej budúcej svokre!

David Schumacher (22), ktorý je synom bývalého pretekára F1 (49), tvorí už dlhé roky pár s Maďarkou Vivien Keszthelyiovou (23), ktorá ...
  • 4Galéria
  • Zdroj: instagram/vivien_keszthelyi

David Schumacher (22), ktorý je synom bývalého pretekára F1 (49), tvorí už dlhé roky pár s Maďarkou Vivien Keszthelyiovou (23), ktorá je trojnásobnou šampiónkou v pretekoch cestných automobilov.

Fotogaléria

Vivien v poslednom období začala obviňovať Crou Brinkmannovú (47), bývalú Ralfovu manželku a Davidovu matku z toho, že pred ich domom sa často začali zhromažďovať ľudia, ktorí ich majú sledovať. Dôvodom má byť to, že Cora zverejnila ich adresu.

„Davida a Ralfa poznám už takmer sedem rokov, ale nikdy som sa necítila v takom nebezpečenstve ako teraz. ''Ďakujem'' Core, že prezradila, kde bývame a ako vyzerá náš dom. Naše súkromie a bezpečnosť sú teraz nulové. Ľudia nám zvonia pri dverách neskoro večer a okolo domu je množstvo fotografov,“ vyrozprávala sa Davidova priateľka vo svojom príspevku na sociálnych sieťach.

Doteraz sme sa vždy vracali do útulného a pokojného domova, ale tomu je teraz koniec. Je to viac než len neúcta voči Davidovi a Ralfovi. Ak jej záleží na svojom synovi, aký zmysel má tento rozruch? Všetci presne vedia, kde nás nájdu,“ pokračovala Vivien.

Marián Studenič má za sebou vydarený zápas v drese Texasu.
Po jeho reprezentačnej kauze prichádza ďalšia: Studenič si vo Švédsku poriadne zavaril! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk