Hysterický záchvat tenisovej hviezdy: TOTO kričal rozhodcovi priamo do tváre!

Americký tenista Frances Tiafoe, ktorý je 17. hráčom svetového rebríčka, nezvládol na turnaji v čínskom Šanghaji svoju prehru proti ruskému ...

Americký tenista Frances Tiafoe, ktorý je 17. hráčom svetového rebríčka, nezvládol na turnaji v čínskom Šanghaji svoju prehru proti ruskému protivníkovi Romanovi Safiullinovi.

Fotogaléria

Po zápase, ktorý sa skončil až v tajbrejku posledného tretieho setu, si obaja hráči klasicky podali ruky a nič nenasvedčovalo tomu, čo sa napokon udialo. Tiafoe následne predviedol hysterickú scénu, pričom hlavnému rozhodcovi kričal priamo do tváre: „Fuck you man. Fuck you!“

Pinoargote, ktorý bol hlavným arbitrom stretnutia, udelil americkému tenistovi napomenutie už v závere druhého setu, keď si medzi výmenami zobral dlhšiu pauzu ako je povolených 25 sekúnd.

Následne v tajbrejku rozhodujúceho setu za stavu 5:5 už nechcel viac riskovať a keď sa čas na jeeho podanie blížil k nule, nadhodil si loptičku tak, aby to vyzeralo, že sa chystá podávať. Za to dostal od hlavného rozhodcu už tretie varovanie, v dôsledku čoho stratil prvé podanie. „Nie, nie! Stal som na čiare a nadhodil si. Bol som pripravený podávať,“ hneval sa Tiafoe. „Toto neberiem, druhé podanie,“ reagoval arbiter.

Lázsló Bénes (Slovensko) a Jesper Karlström (Švédsko) v súboji o loptu.
Švédsky kouč nešetril chválou voči našim reprezentantom: Slovensko sa dostáva k svojmu vrcholu! Zobraziť článok

Po skončení stretnutia Tiafoe svoj hnev na rozhodcu už nedokázal ovládnuť a priamo do tváre mu adresoval niekoľko vulgárnych výrazov. Niekoľko hodín po zápase však svoj čin oľutoval a ospravedlnil sa prostredníctvom príspevku na sociálnych sieťach.

„Takýto niesom a nechcem sa tak k ostatným chovať. V zápale súboja ma premohla frustrácia a som zo seba extrémne sklamaný. Za svoje neprijateľné chovanie sa ospravedlňujem rozhodcovi, turnaju aj fanúšikom,“ napísal. Ani napriek tomu ho však neminie pokuta za slovné napadnutie vo výške takmer 55-tisíc eur.

Talentovaná slovenská tenistka Renáta Jamrichová.
Fantastická Jamrichová: Po skvelom výkone si v Bratislave zahrá premiérové finále! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk