Nadal šokoval plánmi po kariére: To vážne?

Španielsky tenista Rafael Nadal odhalil svoje plány po skončení aktívnej tenisovej kariéry. Poriadne prekvapil!
  • Zdroj: TASR/AP

Španielsky tenista Rafael Nadal odhalil svoje plány po skončení aktívnej tenisovej kariéry. Poriadne prekvapil!

FOTOGALÉRIA: Rafael Nadal

Rafael Nadal, jedna z najväčších legiend v histórii tenisu, nedávno oficiálne oznámil, že po tejto sezóne definitívne končí svoju kariéru. Počas nej získal 22 grandslamových titulov, celkovo 92 titulov v dvojhre na okruhu ATP a na turnajových odmenách zarobil v prepočte viac ako 120 miliónov eur. Je považovaný za vzor pre mladých športovcov, preslávil sa svojím nasadením, bojovnosťou, srdcom, tréningovou morálkou a najmä veľkou pokorou.

S tenisovou kariérou sa rozlúči pred domácim publikom na finálovom turnaji Davisovho pohára v Malage, ktorý sa uskutoční v novembri. Už teraz však premýšľa nad svojou budúcnosťou po tenisovej kariére. A naznačil skutočne zaujímavé a prekvapujúce plány! Rád by sa stal prezidentom futbalového klubu Real Madrid. Záleží však aj od ďalších okolností, nezabudol dodať.

Emotívne reakcie na koniec kariéry Nadala: Dúfal som, že tento deň nikdy nepríde! Zobraziť článok

“Áno, chcel by som sa stať prezidentom Realu Madrid. Ale momentálne máme najlepšieho možného prezidenta,“ cituje Nadala portál beIN Sports. “Navyše život prechádza mnohými zákrutami a človek musí zvážiť, či je schopný prevziať určitú zodpovednosť.“ Stane sa v budúcnosti nástupcom Florentina Pereza? Po jeho posledných vyjadreniach to určite môže byť reálnou možnosťou.

Zaujímavosťou je, že Rafael Nadal je vášnivým fanúšikom futbalu a celoživotne podporuje práve Real Madrid. To aj napriek tomu, že jeho strýko Miguel Ángel Nada hrával za konkurenčnú Barcelonu. Nadal nechýbal v hľadisku finále Ligy majstrov 2022 v Paríži, kde naživo sledoval výhru "svojho" Realu Madrid s Liverpoolom.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk