Nevzdali to a bojovali až do konca: Hlasy Slovákov po veľkej dráme so Švédskom

Slovenskí futbalisti remizovali vo svojom treťom zápase v C-divízii Ligy národov so Švédskom 2:2. Hostia viedli na Tehelnom poli zásluhou ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Slovenskí futbalisti remizovali vo svojom treťom zápase v C-divízii Ligy národov so Švédskom 2:2. Hostia viedli na Tehelnom poli zásluhou Yasina Ayariho a Kena Semu, no Slováci vyrovnali po dvoch góloch Davida Strelca.

FOTOGALÉRIA: Slovensko -Švédsko

hlasy po zápase: /zdroj: Sport 1/

Francesco Calzona, tréner SR: "Som spokojný. Prvých 30 minút proti veľmi silnému súperovi sme nehrali tak ako sme chceli, veľmi veľa sme im toho dovolili. V záverečnej päťnásťminútovke sme sa zlepšili, vysoko sme napádali. Druhý polčas sme nezačali dobre, ale zostávajúcich 40 minút hralo mužstvo s obrovským nasadením a srdcom, boli tam skvelé fázy. Na chlapcov som hrdý."

Milan Škriniar, kapitán SR: "Bol to veľmi náročný zápas najmä po fyzickej stránke. My sme prvých 30 minút nehrali dobre, potom sme sa zlepšili. Z pohľadu výsledku bol zlomový gól na 2:1. Mňa veľmi teší, že sme sa nevzdali, reakcia tímu bola výborná."

Lukáš Haraslín, krídelník SR: "Zápas sme si sťažili prvým polčasom. Prvých tridsať minút sme nerobili to, čo sme si povedali. Potom sme to zmenili a videli sme, že sa s nimi dá hrať. Nakoniec sme boli možno blízko aj k víťazstvu. Samozrejme, za stavu 0:2 remízu berieme. Chceli sme však vyhrať."

David Strelec, útočník SR a strelec dvoch gólov: "Po góloch mám dobré pocity, ale škoda, že sa nám nepodarilo vyhrať. Zatiaľ sme s nimi ešte nedokázali zvíťaziť, máme však ešte jednu šancu u nich. Bol som v oboch prípadoch na správnych miestach."

Dávid Strelec sa raduje z gólu.
Slovenskí reprezentanti proti Švédsku vstali z popola: Spasiteľom sa stal Strelec Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk