Dráma až do samého konca: Víťazná jazda slovenských reprezentantov pokračuje

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov zaznamenali v príprave na budúcoročný domáci európsky šampionát tretie víťazstvo za sebou. ...
  • Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov zaznamenali v príprave na budúcoročný domáci európsky šampionát tretie víťazstvo za sebou. Na štadióne v Nitre zdolali Grécko 2:1.

FOTOGALÉRIA: Dráma až do samého konca: Víťazná jazda slovenských reprezentantov pokračuje

Rozhodujúci presný zásah zaznamenal v 89. minúte z pokutového kopu obranca Dominik Javorček. Už o štyri dni čaká "sokolíkov" v Dunajskej Strede duel s Walesom (18.00 h).

Slováci nadviazali na úspešný septembrový asociačný termín, v ktorom deklasovali Bielorusko (6:1) a zdolali aj Maďarsko (2:1). V tomto kalendárnom roku si v novembri ešte zmerajú sily s Holandskom (14. novembra) a Portugalskom (18. novembra). V decembri sa dozvedia mená súperov, s ktorými sa stretnú na ME.

Tréner Slovenska rozdáva pokyny našim reprezentantom.
Slovensko - Švédsko ONLINE: Zápas dvoch odlišných polčasov Zobraziť článok

prípravný zápas hráčov do 21 rokov /Štadión pod Zoborom, Nitra/:
Slovensko - Grécko 2:1 (0:0)
Gól: 56. Gajdoš, 89. Javorček (11 m) - 84. Kostoulas. ČK: 90.+2 Spáčil (SR) po druhej ŽK. Rozhodcovia: Berke (Maď.) - Zemko, Juhos (obaja SR), ŽK: Kaprálik, Šviderský (obaja SR), 703 divákov

Slovensko: Belko - Kopásek, Javorček, Kóša, Selecký (59. Šikula) - M. Sauer (59. Šviderský), Nebyla, Gajdoš (77. Veselovský) - Kaprálik (77. Spáčil), Jambor (59. Griger), Marcelli (59. L. Sauer)

Grécko: Balomenos (46. Grammatiakis, 77. Angelopoulos) - Koutsogoulas (46. Tasiouras), Konstantopoulos (77. Panagiotou), Kostis, Apostolopoulos (46. Kitsos) - Darelas (46. Apostolakis, 77. Kaloskamis), Mouzakitis (62. Metaxas), Kourfalidis (46. Bakoulas) - Niarchos (46. Kostoulas), Zouglis (62. Belevonis), Koutsias (46. Tzimas)
 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk