Gabáni je po operácii srdca už doma: Z nemocnice po boku manželky

Desať dní po operácii srdcovej chlopne ho prepustili do domáceho liečenia. Legendárny športový komentátor Dušan Gabáni (78) mal dobré ...
  • Zdroj: lum

Desať dní po operácii srdcovej chlopne ho prepustili do domáceho liečenia. Legendárny športový komentátor Dušan Gabáni (78) mal dobré výsledky, tak z Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb po odobrení tamojších odborníkov odišiel už v piatok predpoludním po vlastných. Vyzdvihnúť ho bola dcéra spolu s manželkou Melániou.

FOTOGALÉRIA: Gabáni je po operácii srdca už doma: Z nemocnice po boku manželky

Gabániho operovali v prvý októbrový deň. Museli mu vymeniť srdcovú chlopňu a doktori mu voperovali aj kardiostimulátor. „Už sa cítim celkom dobre. Je to zásluha všetkých ľudí Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb, kde sa o mňa príkladne postarali, za čo im veľmi pekne ďakujem,“ povedal pre web Šport24.sk člen Siene slávy OTO (Osobnosť televíznej obrazovky).

Teraz ho čaká rehabilitácia, aby sa po náročnom zákroku úplne zotavil. „Pôjdem na špeciálny kúpeľný pobyt k odborníkom. A keď naberiem sily, tak pridám k chôdzi aj stacionárny bicykel,“ ozrejmil svoje najbližšie plány.

Aj po kolapse chodil na futbal.
Moderátorská legenda Dušan Gabáni po operácii srdca z nemocnice: Hádam si tenis ešte zahrám Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk