Krásna česká bojovníčka: Ponúkam im zadok, chcú však niečo iné...

Česká bojovníčka MMA Veronika Zajícová rozmýšľa, že si založí konto na platforme Only Fans. Teší sa veľkej pozornosti najmä zo strany ...
  • Zdroj: instagram @zajicovafighter

Česká bojovníčka MMA Veronika Zajícová rozmýšľa, že si založí konto na platforme Only Fans. Teší sa veľkej pozornosti najmä zo strany mužských fanúšikov a rada by to využila.

FOTOGALÉRIA: Veronika Zajícová

Česká bojovníčka MMA Veronika Zajícová robí väčší rozruch svojou krásou než svojimi výkonmi v klietke. V oficiálnych štatistikách je jej profesionálna bilancia 3-3, bojuje v kontroverznej organizácii Clash of the Stars, napriek tomu vyhlasuje, že by sa rada predstavila v UFC. "Chcem mať tie najväčšie ciele a mojou métou je UFC. Mám 20 a mám pred sebou veľa času. Môžem tam ísť kľudne za 20 rokov," vyhlásila pred časom.

Fanúšikovia však majú jasno, radšej ako v UFC by Veroniku videli na Only Fans. Zajícová netají, že nad touto možnosťou uvažuje. "Chcem robiť modeling a mám rôzne ponuky. Ja som nikdy nepovedala, že by som si profil na Olny Fans nezariadila, ale nepotrebujem to. Trochu som nad tým ale premýšľala, najčastejšie mi píšu ľudia ohľadne foot fetiš, to by možno nebol tak veľký problém, keby som si zariadila OFko na nohy, to mi príde v pohode," naznačila svoje plány krásna česká bojovníčka, cituje ju portál expres.cz.

Horúce zábery Veroniky Zajícovej nájdete v našej galérii TU

"Dám fotky, kde mám pr*el a ľudia mi píšu, kde mám chodidlá a že chcú vidieť moje nohy. To ma až udivuje," dodáva Veronika Zajícová, ktorá svojim 111-tisíc sledovateľom na sociálnej sieti Instagram pravidelne servíruje svoje horúce zábery. No možno si čoskoro založí účet na platforme Only Fans a ponúkať bude ešte horúcejšie fotky...
 

Slovenský bojovník Ľudovít Klein.
Fantastická reklama pre Slovensko: Hviezdny bojovník s ďalším jasným triumfom v UFC Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk