Šimon Nemec najhorším hráčom New Jersey: Slovenský talent pod paľbou kritiky!

Hráči hokejového tímu New Jersey Devils dnes v nočnom zápase NHL podľahli v domácom prostredí Torontu Maple Leafs výsledkom 2:4, pričom ...

Hráči hokejového tímu New Jersey Devils dnes v nočnom zápase NHL podľahli v domácom prostredí Torontu Maple Leafs výsledkom 2:4, pričom v drese "diablov" nastúpili aj slovenskí hokejisti Šimon Nemec (20) a Tomáš Tatar (33).

Fotogaléria

Ani jeden zo slovenských zástupcov si v priebehu stretnutia svoje osobné štatistiky príliš nevylepšil, pričom pre Nemca to bol dokonca jeden z jeho najhorších zápasov od príchodu o zámoria. Na ľadovej ploche strávil len 11:49 min., čo je najkratší čas v jeho kariére, pričom si pripísal taktiež dva mínusové body.

Slovenský talent pôsobí od začiatku novej sezóny v tretej formácii po boku ďalšieho mladíka Seamusa Caseyho (20). Keďže Američan je viac ofenzívne ladeným obrancom, Šimon Nemec preberá v defenzíve ešte viac úloh, čo mu zatiaľ príliš nesedí.

Dvojka draft z roku 2022 dosiahla na portáli GameScore najhoršie hodnotenie spomedzi všetkých hráčov zápasu, a to -3,38. „Áno, nemyslím si, že je príliš skoro rozprávať sa o Nemcovi. Vyzerá zle. Potrebuje Pesceho čím skôr,“ vyjadril sa k aktuálnej situácii novinár Alex Chauvancy, ktorý sa zameriava na dianie v tíme "diablov."

Brett Pesce (29) je veľkou predsezónnou posilou New Jersey. Skúsený obranca doposiaľ počas celej svojej kariéry oblieka dres tímu Carolina Hurricanes. Nedávno však absolvoval operáciu zlomenej ihlice a jeho stav sa posudzuje na týždennej báze, pričom po jeho boku by sa Nemcove výkony mohli zlepšiť.

Na reprezentačnom zraze už myslí na Švédsko.
Škriniarova hodnota rapídne klesá, v hre je aj prestup: Problémom je však jeho plat! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk