Otec Fehérváryho potvrdzuje Slafkovského slová: Šokujúca spoveď!

Vyhrážky 8-ročnému chlapcovi či metódy ako v stredoveku! Otec Martina Fehérváryho Mário reaguje na vyjadrenia Juraja Slafkovského, ktorý ...
  • Zdroj: amf

Vyhrážky 8-ročnému chlapcovi či metódy ako v stredoveku! Otec Martina Fehérváryho Mário reaguje na vyjadrenia Juraja Slafkovského, ktorý kritizoval pomery v slovenskom hokeji. Dáva mu za pravdu a odhaľuje otrasné skutočnosti.

FOTOGALÉRIA: Fehérváry

Po tom, ako nedávno útočník Montrealu Juraj Slafkovský kriticky prehovoril o pomeroch v slovenskom hokeji pre prestížny zámorský portál The Athletic, rozvírili sa vody v našom hokeji. Slafkovský hovoril o rodinkárstve, o "nasadzovaní ružových okuliarov" po zriedkavých úspechoch, tiež obvinil ľudí zo zväzu, že sú tam len na to, aby sami profitovali a nie pre rozvoj slovenského hokeja. Vyjadril sa tiež, že práve preto osobnosti ako Marián Hossa či Marián Gáborík odmietajú pre zväz pracovať.

Teraz pre portál Šport24.sk prehovoril otec obrancu Washingtonu Capitals Martina Fehérváryho a potvrdzuje Slafkovského slová. "Čo sa aktuálne deje na zväze, neviem posúdiť, pretože akonáhle odišiel Martin do Ameriky, tak som tieto vnútorné záležitosti prestal sledovať. Môžem to však porovnať s obdobím, keď zväz riadili Šatanoví predchodcovia. Martin vyrastal v období, keď bol prezidentom Igor Nemeček,“ spomínal Mário Fehérváry.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk