Otec Fehérváryho potvrdzuje Slafkovského slová: Šokujúca spoveď!

Vyhrážky 8-ročnému chlapcovi či metódy ako v stredoveku! Otec Martina Fehérváryho Mário reaguje na vyjadrenia Juraja Slafkovského, ktorý ...
  • Zdroj: amf

Vyhrážky 8-ročnému chlapcovi či metódy ako v stredoveku! Otec Martina Fehérváryho Mário reaguje na vyjadrenia Juraja Slafkovského, ktorý kritizoval pomery v slovenskom hokeji. Dáva mu za pravdu a odhaľuje otrasné skutočnosti.

Juraj Slafkovský vo svojej kritike v rozhovore pre The Athletic zmienil tiež, že viacero mladých hráčov malo zavreté dvere do reprezentácie preto, lebo pôsobili v zahraničí. S týmto tvrdením sa plne stotožňuje aj Fehérváryho otec. "Martin bol v podobnej situácii ako Juraj svojho času. Hral druhú švédsku ligu a tréneri vtedy tvrdili, že nehrá kvalitnú súťaž, aby mohol reprezentovať. Tento nezmyselný argument bol obhajobou, aby ho nemuseli nominovať. On im ale dokázal, že aj z takej súťaže sa dá do reprezentácie prebojovať.“

Podľa Juraja Slafkovského vedenie slovenského hokeja potrebuje výraznejšie zmeny. "Za prezidentovania Martina Kohúta sa situácia oproti predchádzajúcemu vedeniu na zväze zlepšila. Myslím si, že celkom dobre nastavil cestu, ktorou by sa mal náš hokej uberať. Či v nej pokračujú aj títo mladí páni, to nechám na posúdenie iným. Osobne nevidím, že by nastali nejaké veľké zmeny, ale môj názor nemusí úplne korešpondovať s realitou," dodáva Mário Fehérváry.

Oslovili sme aj bývalého šéfa zväzu Igora Nemečka či nechce reagovať na slová otca nášho obrancu Fehérváryho. ,,Momentálne sa nebudem k týmto veciam vyjadrovať," reagoval Nemeček.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk