Otec Fehérváryho potvrdzuje Slafkovského slová: Šokujúca spoveď!

Vyhrážky 8-ročnému chlapcovi či metódy ako v stredoveku! Otec Martina Fehérváryho Mário reaguje na vyjadrenia Juraja Slafkovského, ktorý ...
  • Zdroj: amf

Vyhrážky 8-ročnému chlapcovi či metódy ako v stredoveku! Otec Martina Fehérváryho Mário reaguje na vyjadrenia Juraja Slafkovského, ktorý kritizoval pomery v slovenskom hokeji. Dáva mu za pravdu a odhaľuje otrasné skutočnosti.

Rodinkárstvo a ignorácia hráčov pôsobiacich v zahraničí

Podobným smerom sa rozhodla uberať aj partia rodičov na čele s Jurajom Slafkovským starším, ktorý založil projekt HMS Select. Vadili mu pomery v slovenskom hokeji a rozhodol sa ísť inou cestou, prekážalo mu najmä spomínané rodinkárstvo. "Až tak by som to nenazval, ale vznikali situácie, keď si mal tréner vybrať spomedzi troch rovnako kvalitných hráčov a on si vybral takého, ktorý mu viac sedel po povahovej stránke. Boli aj situácie, keď si vybral na základe priateľstva s rodičom. Toto ale funguje všade vo svete, ja osobne som sa s tým stretol vo Švédsku. Toto by som zas nemal za zlé. Na druhej strane však mnohí rodičia tých hráčov, ktorých si nevybrali, to označovali za rodinkárstvo a pod. Je to dvojsečná zbraň, určite viem o prípadoch 100-percentného rodinkárstva, ale ťažko sa mi k tomu vyjadruje,“ poznamenal Fehérváry starší.

Priznáva tiež, že jeho obviňovali z toho, že si kupuje trénerov, aby sa jeho syn posúval v kariére vyššie. "Rodičia na mňa ukazovali prstom, že vraj si kupujem trénerov, a preto Martin hráva. Myslím si, že Martin už dávno ukázal svoje kvality a neviem si predstaviť, koľko by som musel zarábať, aby som uplatil trénerov v Amerike!," krúti hlavou otec stabilného člena prvých dvoch obranných formácií Capitals.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk