Škriniar je v nemilosti trénera, skončí v PSG? Získať ho chce ďalší veľkoklub

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar (29) by mohol odísť v januári na hosťovanie do konca sezóny z Paríža Saint Germain do ...

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar (29) by mohol odísť v januári na hosťovanie do konca sezóny z Paríža Saint Germain do Juventusu Turín.

Fotogaléria

Podľa denníka La Gazzetta dello Sport o tom taliansky klub intenzívne uvažuje. Dvadsaťdeväťročný obranca v súčasnosti zarába 10 miliónov eur ročne plus bonusy. V tejto sezóne však odohral za francúzsky klub zatiaľ iba 111 ligových minút. Športový riaditeľ "starej dámy" Cristiano Giuntoli údajne skúma možnosť zapožičania si Škriniara.

Záujem turínskeho klubu o bývalú hviezdu Interu Miláno vyvolal nedostatok jeho herného času v PSG. V aktuálnom ročníku nastúpil len v dvoch z deviatich ligových zápasov.

Juventus má problémy v defenzíve po vážnom zranení Gleisona Bremera. Klub má k dispozícii len troch stredných obrancov, a preto chce v zimnom prestupovom období posilniť zadné rady. Prípadná dohoda však bude závisieť od ochoty PSG nechať Škriniara odísť na hosťovanie a prípadne prispievať na jeho plat. Juventus v súčasnosti nemá rozpočet na drahé transfery, zvažoval by iba prestup na hosťovanie s možnou opciou na kúpu.

Taliansky gigant monitoruje aj ďalšie možnosti vo sfére obrancov vrátane Jakuba Kiwiora z Arsenalu, tvrdí portál footitalia.com.

George Baldock v reprezentačnom drese Grécka.
Hrozná tragédia! Futbalového reprezentanta († 31) našli mŕtveho v bazéne Zobraziť článok

Jürgen Klopp nie je spokojný s výkonmi svojho mužstva.
Jürgen Klopp sa vracia do sveta futbalu: TOTO je jeho nové pôsobisko! Zobraziť článok

Camila sa po skončení tenisovej kariéry venuje modelingu.
Giorgiová vymenila tenis za modeling: Keď pozriete na jej fotky, pochopíte, že urobila dobre Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk