Giorgiová vymenila tenis za modeling: Keď pozriete na jej fotky, pochopíte, že urobila dobre

V máji ukončila kariéru. Bez veľkých fanfár a v tichosti opustila svet profesionálneho tenisu. Talianka Camila Giorgiová (32) ešte v ...
  • Zdroj: instagram/camila_giorgi_official

V máji ukončila kariéru. Bez veľkých fanfár a v tichosti opustila svet profesionálneho tenisu. Talianka Camila Giorgiová (32) ešte v marci hrala na Miami Open, kde ju v druhom kole deklasovala svetová jednotka Iga Swiateková z Poľska.

FOTOGALÉRIA: Camila Giorgiová

Počas kariéry získala na okruhu WTA štyri tituly. Turnajové prvenstvá si pripísala v roku 2015 v Rosmalene, 2018 v Linzi, 2021 na podujatí WTA 1000 v Montreale a v roku 2023 v mexickej Meride.

Najvyššie v rebríčku figurovala na 26. mieste a to v októbri roku 2018. Jej maximom na grandslamových podujatiach bolo wimbledonské štvrťfinále v roku 2018 a medzi najlepších osem sa dostala aj na OH 2020 v Tokiu, pripomenula agentúra AFP.

Camila Giorgiová sa teší z postupu.
Talianka zaskočila tenisový svet: Žiadne oficiality, ale odchod v tichosti Zobraziť článok

Vďaka svojmu sexi vzhľadu si získala srdcia mnohých fanúšikov mužského pohlavia. Už počas kariéry sa venovala foteniu a modelingu. Po ukončení tenisovej kariéry sa naplno začala venovať práve tejto činnosti. Pre taliansky Corriere del Veneto prezradila, že s tenisom chcela skončiť už skôr. Odmietla tvrdenia o tom, že ukradla nábytok z luxusnej vily v Toskánsku, kde roky bývala, ako aj to, že by sa skrývala, lebo neplatila dane.

Anna-Karolína Schmiedlová v stretnutí proti Talianke Camile Giorgiovej.
Prekvapenie sa nekonalo: Giorgiová nedala Schmiedlovej šancu, prehrávame s Talianskom Zobraziť článok

„Camila je v Ríme. V posledných mesiacoch bola v zahraničí z pracovných dôvodov. Nikam neutiekla, ako niektorí tvrdia. S fanúšikmi ďalej komunikovala prostredníctvom svojho profilu na Instagrame,“ vraví Giorgiovej právnik.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk