Hrozná tragédia! Futbalového reprezentanta († 31) našli mŕtveho v bazéne

Futbaloví fanúšikovia prežívajú šok a zdesenie! Za záhadných okolností zomrel George Baldock, bol hráčom Panathinaikosu Atény. Mal len ...

Futbaloví fanúšikovia prežívajú šok a zdesenie! Za záhadných okolností zomrel George Baldock, bol hráčom Panathinaikosu Atény. Mal len 31 rokov.

Fotogaléria

Baldocka našli bez známok života doma v bazéne. Od leta bol hráčom gréckeho tímu Panathinaikos. Dôvod jeho smrti nie je známy. Tragické udalosti vyšetruje polícia.

Tridsaťjedenročný futbalista je v klube spoluhráčom Andraža Šporara, ktorý v minulosti hrával za ŠK Slovan Bratislava. Bezpečnostné zložky privolala do rezidencie jeho manželka, ktorá sa s ním nevedela telefonicky spojiť. Po príchode policajných áut a sanitky sa pred budovou zhromaždilo niekoľko hráčov Panathinaikosu.

Predbežná obhliadka tela neodhalila známky cudzieho zavinenia, ani nehnuteľnosť nevykazovala žiadne stopy násilného vniknutia. "Môžeme potvrdiť, že George bohužiaľ zomrel. Ako rodina sme v šoku z tejto obrovskej straty. V týchto chvíľach by sme chceli všetkých požiadať, aby rešpektovali naše súkromie," uviedla pozostalá rodina v stručnom vyhlásení.

Grécky reprezentant s anglickými koreňmi odštartoval svoju kariéru v tíme Milton Keynes. V roku 2017 prestúpil do Sheffieldu United, kde odohral viac ako 200 zápasov. Klubu pomohol aj pri postupe do Premier League. Do Panathinaikosu Atény prestúpil tento rok v lete, podpísal trojročnú zmluvu. Za grécku reprezentáciu odohral 12 zápasov.

Rozhodkyňa Elif Karaarslanová je v Turecku populárna.
Obrovský škandál: Uniklo video ako si to rozhodkyňa rozdáva s delegátom! Zobraziť článok

Jozef Golonka ocenil, že Juraj nešetril kritikou ohľadom olympijského bronzu
Golonka reaguje na kritiku Slafkovského: Legendárny Žiletka to povedal na plné ústa! Zobraziť článok

Jürgen Klopp nie je spokojný s výkonmi svojho mužstva.
Jürgen Klopp sa vracia do sveta futbalu: TOTO je jeho nové pôsobisko! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk