Syn Ralfa Schumachera poriadne naložil svojej matke: Tvoje správanie je absolútna hanba!

David Schumacher (22), ktorý je synom bývalého pretekára F1 Ralfa Schumachera, sa prostredníctvom sociálnych sietí rozrozprával o nedávnych ...
  • 8Galéria
  • Zdroj: Koláž ŠČ/instagram/rs, instagram/cs

David Schumacher (22), ktorý je synom bývalého pretekára F1 Ralfa Schumachera, sa prostredníctvom sociálnych sietí rozrozprával o nedávnych problémoch vo svojej rodine.

Fotogaléria

Rodinné konflikty musel znášať už od roku 2015, keď sa jeho otec rozviedol s Corou Brinkmannovou. Vo svojom príspevku však objasnil, že pravda je úplne iná, ako celý čas prezentovala jeho matka.

„Za normálnych okolností by som o rodinných záležitostiach verejne nehovoril, pretože tieto témy nepatria na sociálne siete. Bohužiaľ, moja matka má zrejme iný názor. Nastal čas s tým skoncovať. Chcem len v pokoji žiť svoj život a ísť si za svojimi cieľmi bez toho, aby som bol neustále konfrontovaný s otázkami o všetkom, z čoho moja matka obviňuje môjho otca,“ napísal v úvode svojho príspevku na sociálnej sieti Instagram.

„Moji rodičia sa rozviedli v roku 2015 a matka mi pohrozila, že ak nezostanem žiť s ňou, zničí môj životný sen - stať sa pretekárom. Vyhrážala sa, že mi odmietne podpísať potrebné dokumenty. Keďže nebola v takom psychickom stave, aby sa o mňa dokázala postarať a ja som nechcel vyrastať v prostredí, kde som celý deň počúval len o tom, aký zlý človek je môj otec, jednoducho som s ňou nechcel byť,“ prikláňal sa ďalej na stranou svojho otca Ralfa.

Jürgen Klopp nie je spokojný s výkonmi svojho mužstva.
Jürgen Klopp sa vracia do sveta futbalu: TOTO je jeho nové pôsobisko! Zobraziť článok

„Raz došlo k incidentu, keď ma proti mojej vôli chcela odviezť od vlastného otca a situácia sa jej vymkla spod kontroly natoľko, že sme museli zavolať políciu, pretože bila môjho otca a nechcela s tým prestať,“ spomína na mimoriadne náročné chvíle, ktorých bol priamou súčasťou.

„Neustále obviňovanie môjho otca z toho, že o nej hovorí len v zlom a tým ma ovplyvňuje, nie sú pravdivé. Otec vždy robil všetko pre to, aby mal s mojou matkou dobrý vzťah. Celé roky ma opakovane presviedčal, aby som jej dal ďalšiu šancu. Vždy som to odmietal, pretože som nemal chuť prebúdzať staré spomienky a znova prežívať to isté,“ uviedol veci na správnu mieru.

Spôsob, akým sa teraz správa, je absolútna hanba. Moji rodičia sú rozvedení už deväť rokov. Prosím, nechaj nás v pokoji žiť svoje životy a my necháme na pokoji teba,“ odkázal svojej matke na záver.

Na snímke uprosted Richard Pánik (Slovan), vpravo Oldrich Kotvan a vľavo brankár Adam Vay (obaja Poprad) počas predohrávky 6. kola.
Unikli nové informácie o Pánikovej budúcnosti v Slovane: Ostane u belasých do konca sezóny? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk