Škriniar o prípadnom odchode z PSG: Návrat do Žiliny nevylučujem, ale...

Pred rokom sa do MŠK Žilina vrátil Tomáš Hubočan (39), pred začiatkom sezóny sa z hosťovaní vrátili Adrián Kaprálik (22) a Dávid Ďuriš ...

Pred rokom sa do MŠK Žilina vrátil Tomáš Hubočan (39), pred začiatkom sezóny sa z hosťovaní vrátili Adrián Kaprálik (22) a Dávid Ďuriš (25), neskôr mužstvo doplnil Miroslav Káčer (28) a nedávno prišiel aj Peter Pekarík (37).

Fotogaléria

Šošoni aj vďaka hráčom s reprezentačnými skúsenosťami vedú ligu. Ich aktuálne najslávnejší odchovanec Milan Škriniar (29) je tiež spájaný s odchodom z PSG, keďže hráva minimálne. Žeby ďalší adept na posilnenie žlto-zelených v boji o titul?

Hoci súčasný kapitán slovenskej reprezentácie pochádza zo Žiaru nad Hronom, futbalovo je silno prepojený s MŠK Žilina, ktorý ho odrazil do sveta. „Nesmierne sa teším, že Žilina sa dostala na čelo ligovej tabuľky. Tento klub mám skutočne rád a stále je v mojom srdci. Zažil som tam svoje prvé futbalové momenty, čiže som nadšený, že sa chalanom darí,“ povedal s tým, že z jeho žilinskej partie sa veľa hráčov dostalo do popredných klubov, čo iba dokazuje, že Žilina vie kvalitne pracovať.

Škriniar bol v letnom prestupovom období spájaný s odchodom z PSG, keďže mu - podľa jeho slov - naznačili, že nebude veľa hrávať. „Mal som veľa ponúk na zmenu dresu, pričom hlavne išlo o hosťovania. Rozhodol som sa však zostať a bojovať. Už som v minulosti v podobnej situácii bol a dokázal som sa z toho dostať,“ konštatoval.

Ak však nebude v klube hrávať, je takmer isté, že v zime opäť bude spájaný s odchodom. A čo tak Žilina? „Vrátili sa tam už síce matadori, ale ja som zatiaľ nad návratom neuvažoval, pretože ešte nie som na konci kariéry. Ešte chcem dosiahnuť nejaké veci vo svetovom futbale a myslím si, že na to stále mám. Túto možnosť však rozhodne nevylučujem. Moju kariéru by som chcel pravdepodobne zakončiť na Slovensku, no dúfam, že mám pred sebou ešte zopár rokov na svetovej úrovni,“ doplnil.

Súčasní hráči MŠK v repre

  • Peter Pekarík
  • Timotej Hranica
  • Dávid Ďuriš

Pozn.: Žiaden klub ich nemá viac.

George Baldock v reprezentačnom drese Grécka.
Hrozná tragédia! Futbalového reprezentanta († 31) našli mŕtveho v bazéne Zobraziť článok

Rozhodkyňa Elif Karaarslanová je v Turecku populárna.
Obrovský škandál: Uniklo video ako si to rozhodkyňa rozdáva s delegátom! Zobraziť článok

Jürgen Klopp nie je spokojný s výkonmi svojho mužstva.
Jürgen Klopp sa vracia do sveta futbalu: TOTO je jeho nové pôsobisko! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk