Osobnosti reagujú na Slafkovského kritiku voči SZĽH: Hovor, až keď niečo dokážeš!

Prišla ostrá reakcia! Vyjadrenia Juraja Slafkovského (20) na adresu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) o uspokojení po zisku bronzovej ...

Prišla ostrá reakcia! Vyjadrenia Juraja Slafkovského (20) na adresu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) o uspokojení po zisku bronzovej olympijskej medaily, fejkových výsledkoch, príživníkoch na zväze, rodinkárstve a jeho „ťažkom“ živote na Slovensku, kde mu už vadia aj fanúšikovia, ktorí sa chcú s ním odfotiť, rozvírili hladinu verejnej mienky.

Fotogaléria

Niektoré osobnosti sa ho zastali, iné mu odkazujú, nech rozpráva, až keď niečo dokáže. Ticho neostal ani samotný zväz. 

Slafkovského názory vníma SZĽH ako neuvážené vyjadrenia mladého hráča. „Určite sa ťažko čítali jeho reprezentačným spoluhráčom z bronzového tímu, trénerom, ktorí ho nominovali a funkcionárom, ktorí mu dali v kariére príležitosť napredovať. Sme presvedčení, že v našej krajine pôsobí množstvo zanietených hráčov, trénerov a odborníkov, na ktorých skutočne stojí slovenský hokej. Veríme, že v budúcnosti bude Juraj mediálne komunikovať so zodpovednosťou lídra reprezentácie,“ uviedol zväz vedený Miroslavom Šatanom.

Staraj sa o hokej

Dvojnásobný majster sveta (1977, 1985) a tiež Košičan Vincent Lukáč (70) Slafkovskému odkázal, nech sa stará v prvom rade o hokej. „Ešte nič nedokázal! Keď v živote niečo dokáže, potom si môže otvoriť ústa, rozprávať a kritizovať. To je jedna vec. Druhá je tá, že keď sa takto zrazu vyjadruje, asi má na to nejaký dôvod. Tak nech vyjde s pravdou von,“ uviedol legendárny kanonier pre web Šport24.sk.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk