Osobnosti reagujú na Slafkovského kritiku voči SZĽH: Hovor, až keď niečo dokážeš!

Prišla ostrá reakcia! Vyjadrenia Juraja Slafkovského (20) na adresu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) o uspokojení po zisku bronzovej ...

Prišla ostrá reakcia! Vyjadrenia Juraja Slafkovského (20) na adresu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) o uspokojení po zisku bronzovej olympijskej medaily, fejkových výsledkoch, príživníkoch na zväze, rodinkárstve a jeho „ťažkom“ živote na Slovensku, kde mu už vadia aj fanúšikovia, ktorí sa chcú s ním odfotiť, rozvírili hladinu verejnej mienky.

Fotogaléria

Nie je závislý

Podľa Dáriusa Rusnáka (64) so Slafkovského názormi časť ľudí súhlasí a druhá zas nie. „Nechcem sa teraz nikoho dotknúť, no pravda je taká, že jeho názor má väčšiu váhu ako, dajme tomu, niekoho z Nových Zámkov. Osobne si však nemyslím, že na reprezentačnej úrovni existuje rodinkárstvo, alebo vám pomôžu známosti, ale na tej klubovej to tak fungovať môže,“ poznamenal s tým, že keďže teraz mladík nie je závislý od SZĽH, tak si doň trochu pichol.

Richard Lintner (46) tvrdí, že funkcionári musia vedieť prijať kritiku, a nie iba chválu. „V prípade Juraja by som ako predstaviteľ zväzu zdvihol telefón a v pokoji by som sa s hráčom porozprával a snažil sa správne pochopiť jeho postoj. Následne by som prijal rozhodnutie, ktoré by celej veci nejako pozitívne pomohlo,“ doplnil majster sveta z roku 2002 s tým, že lepšie sa dá pracovať vždy.

Hossa s Gáboríkom mlčia

Slafkovský vo svojom rozhovore priamo menoval aj dve bývalé hviezdy NHL, ktoré v zámorí dobre poznajú. „Myslíte si, že Hossa chce pracovať pre slovenský zväz? Nie! Gáborík? Nie! Je to preto, že niektorí ľudia tam sú kvôli tomu, aby profitovali oni a nie slovenský hokej.“ Nový Čas oslovil aj obe hokejové legendy a víťazov Stanleyho pohára, aby zareagovali na slová na ich adresu. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ uviedol Marián Gáborík (42) a rovnaký postoj zaujal aj Marián Hossa (45).

Jozef Golonka ocenil, že Juraj nešetril kritikou ohľadom olympijského bronzu
Golonka reaguje na kritiku Slafkovského: Legendárny Žiletka to povedal na plné ústa! Zobraziť článok

Caufield (vpravo) je hviezdy spoluhráč Juraja Slafkovského.
Skvelý vstup Slafkovského do sezóny, zažiaril aj Pospíšil: Honzek debutoval v NHL Zobraziť článok

Slafkovského názory vníma SZĽH ako neuvážené vyjadrenia mladého hráča.
Slafkovský ako ste ho ešte nevideli: Kým ostatní trénovali, on pomáhal s lopatou Zobraziť článok

Šéf zväzu Miroslav Šatan (vľavo) je rád, že Slafkovskému sa v NHL darí a má formu ako hrom.
Slafkovský si mal dávať pozor na jazyk?! Zväz vracia Jurajovi úder Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk