Unikli nové informácie o Pánikovej budúcnosti v Slovane: Ostane u belasých do konca sezóny?

Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava koncom septembra informoval o podpísaní krátkodobého kontraktu s útočníkom Richardom Pánikom (33).

Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava koncom septembra informoval o podpísaní krátkodobého kontraktu s útočníkom Richardom Pánikom (33).

Fotogaléria

Pôvodná dohoda medzi skúseným forvardom a klubom belasých bola na 12 zápasov, čo znamená, že mal v klube zotrvať do začiatku asociačnej prestávky v novembri.

Neskôr sa však začalo špekulovať taktiež o tom, že táto zmluva by mohla byť predĺžená až do konca aktuálnej sezóny, čo by bola pre bývalý tím KHL skvelá správa. Najnovšie informácie však túto možnosť skôr vyvracajú.

„Ja som počul, že pôjde do Švédska. Už je aj predbežne dohodnutý,“ uviedol známy športový novinár Tomáš Prokop v podraste PRESSko.

O podpis draftovej jednotky bol najväčší záujem.
Slafkovský ako ste ho ešte nevideli: Kým ostatní trénovali, on pomáhal s lopatou Zobraziť článok

Po tom, čo Richard Pánik opustil v sezóne 2021/2022 zámorskú NHL, pôsobil najskôr vo švajčiarskom Lausanne a neskôr sa presunul do českej extraligy, kde obliekal dresy Třinca a Pardubíc.

V najvyššej slovenskej hokejovej súťaži nastúpil doposiaľ do 3 stretnutí, v priebehu ktorých si na svoje konto dokázal pripísať 3 body za jeden presný zásah a dve asistencie.

Rozhodkyňa Elif Karaarslanová je v Turecku populárna.
Obrovský škandál: Uniklo video ako si to rozhodkyňa rozdáva s delegátom! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk