Golonka reaguje na kritiku Slafkovského: Legendárny Žiletka to povedal na plné ústa!

Vždy povie, čo si naozaj myslí! V najnovšej horúcej kauze slovenského hokeja sa legendárny Jozef Golonka (86) postavil na stranu mladého ...

Vždy povie, čo si naozaj myslí! V najnovšej horúcej kauze slovenského hokeja sa legendárny Jozef Golonka (86) postavil na stranu mladého talentu Juraja Slafkovského (20), ktorý sa, pre mnohých prekvapivo, kriticky vyjadril na adresu SZĽH a celkových pomerov v jeho rodnej krajine. 

Fotogaléria

Golonka ocenil, že Slafkovský nešetril kritikou najmä pokiaľ ide o hodnotenie bronzových olympijských výkonov z roku 2022. "V niektorých pasážach povedal úplnú pravdu. Je to síce kritické, ale to sa mi páči na Slafkovskom, že to tak zhodnotil. Napríklad hodnotenie olympiády je správne, pretože my sme prehodnotili ten bronzový úspech."

"Slováci majú jednu zvláštnosť, že jeden druhému závidia úspech. Namiesto toho, aby sme úspech ocenili, tak začneme dobrého a úspešného človeka odstavovať zo všetkých možných funkcii. S určitými pasážami pána Slafkovského preto musím súhlasiť," povedal Golonka na úvod úprimného rozhovoru pre Nový Čas a pri otázke či Jurajovi náhodou nenapršalo do nosa jedným dychom pokračoval.

Rozhodkyňa Elif Karaarslanová je v Turecku populárna.
Obrovský škandál: Uniklo video ako si to rozhodkyňa rozdáva s delegátom! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk