Golonka reaguje na kritiku Slafkovského: Legendárny Žiletka to povedal na plné ústa!

Vždy povie, čo si naozaj myslí! V najnovšej horúcej kauze slovenského hokeja sa legendárny Jozef Golonka (86) postavil na stranu mladého ...

Vždy povie, čo si naozaj myslí! V najnovšej horúcej kauze slovenského hokeja sa legendárny Jozef Golonka (86) postavil na stranu mladého talentu Juraja Slafkovského (20), ktorý sa, pre mnohých prekvapivo, kriticky vyjadril na adresu SZĽH a celkových pomerov v jeho rodnej krajine. 

Fotogaléria

"Je to veľký talent, má právo vysloviť svoj názor ako hráč, veď je tu demokracia. Ale, musí si svoj názor vedieť aj zastať. My nevieme, čo sa udialo s jeho draftom. My vieme len toľko, že jeho kariéru financovali rodičia, za čo by som im chcel ja osobne poďakovať. Pretože išli do toho s tým rizikom, že z toho nemusí nič byť a nakoniec pre Slovensko vychovali skvelého hráča," dodal ďalej legendárny Žiletka, ktorý je dlhodobo smutný z toho, akým smerom sa v našom hokeji veci uberajú.

"Niektorí hráči by mali mať v Bratislave po sebe pomenované ulice za to, čo pre to mesto dokázali urobiť. Tu máme ulice po ľuďoch, ktorých nikto nepozná a ktorí nespravili nič pre Slovensko. Dnes máme v televízii odborníkov, ktorí nedali v NHL ani gól. Prečo tak nehrali, ako dnes radia? Popravde, nevedel som o tom, že Slafkovský sa takto kriticky vyjadroval. Ja si myslím, že vedel, prečo to píše a je za to on zodpovedný."

Slovenský futbalista Stanislav Lobotka.
Lobotka opäť v centre záujmu: Vymení Neapol za slávny španielsky veľkoklub? Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk