Obrovský škandál: Uniklo video ako si to rozhodkyňa rozdáva s delegátom!

Turecká futbalová federácia (TFF) udelila rozhodkyni Elif Karaarslanovej (24) doživotný zákaz pôsobenia vo futbale po tom, čo sa objavili ...
  • 9Galéria
  • Zdroj: Instagram/elifkaraarslan_17

Turecká futbalová federácia (TFF) udelila rozhodkyni Elif Karaarslanovej (24) doživotný zákaz pôsobenia vo futbale po tom, čo sa objavili správy o jej údajnom zapojení do sexuálneho škandálu s Orhanom Erdemirom (61), bývalým rozhodcom FIFA.

Fotogaléria

Elif, ktorá musela kvôli zraneniu predčasne ukončiť hráčsku kariéru, odvtedy pôsobila ako rozhodkyňa a ľudia v tureckom futbale si ju vážili. Teraz čelí obrovskému tlaku, ktorý podľa jej slov negatívne ovplyvnil nielen jej profesijný život, ale aj osobné vzťahy.

Orhan Erdemir, rodák z Istanbulu, bol medzinárodným rozhodcom FIFA v období 1999 a 2002 a potom pôsobil ako inšpektor rozhodcov v tureckej Super Lige. Jeho kariéra je teraz tiež na konci, rovnako ako Elifina, pokiaľ neuspeje v odvolacom konaní. „Moja česť a reputácia v rodine, medzi priateľmi a v rozhodcovskej komunite boli zničené,“ uviedol.

Falošné video?!

Právnik zastupujúci Karaarslanovú vydal na sociálnych sieťach vyhlásenie, v ktorom uviedol, že video bolo vytvorené pomocou AI. „Na sociálnych médiách bolo zverejnené falošné video, ktoré nebolo pôvodné a bolo vytvorené výhradne pomocou umelej inteligencie,“ napísal právnik. Zábery, ktoré vyvolali škandál, nájdete vo FOTOGALÉRII!

Futbalista Slovana Bratislava Jurij Medveděv.
V belasej šatni malo byť proti Trenčínu horúco: Konflikt Weissa s Medveděvom?! Zobraziť článok

Slovenský futbalový reprezentant Denis Vavro nie je spokojný s dlhšími vlasmi.
Denis Vavro sa hanbí za účes: Neviem nájsť holiča! Zobraziť článok

Shelby patrila medzi najrýchlejšie šprintérky na univerzite.
Tajomná smrť mladej atlétky († 23): Otec jej kamarátky prehovoril Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk