Obrovský škandál: Uniklo video ako si to rozhodkyňa rozdáva s delegátom!

Turecká futbalová federácia (TFF) udelila rozhodkyni Elif Karaarslanovej (24) doživotný zákaz pôsobenia vo futbale po tom, čo sa objavili ...
  • 9Galéria
  • Zdroj: Instagram/elifkaraarslan_17

Turecká futbalová federácia (TFF) udelila rozhodkyni Elif Karaarslanovej (24) doživotný zákaz pôsobenia vo futbale po tom, čo sa objavili správy o jej údajnom zapojení do sexuálneho škandálu s Orhanom Erdemirom (61), bývalým rozhodcom FIFA.

Fotogaléria

Karaarslan, 24-ročná bývalá hráčka Besiktasu Istanbul, obvinenia rázne popiera a plánuje sa proti trestu odvolať. Podľa tureckých médií bola Elif natočená pri sexe s Erdemirom, ktorý je vo veku 61 rokov takmer trikrát starší ako ona. Erdemir, ktorý pôsobil ako inšpektor rozhodcov, dostal od TFF tiež doživotný trest.

Karaarslan má na sociálnych sieťach viac ako 360-tisíc sledujúcich a tvrdí, že na uniknutom videu nie je ona. „Čaká ma dlhá právna bitka, ale viem, že to zvládnem. Budem bojovať za svoju česť až do konca,“ uviedla vo vyhlásení.

„Budem stáť za svojou vecou až do konca. Som len jedna z mnohých, ktorým sa ubližuje – dúfam, že budem posledná,“ doplnila.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk