Fanúšikovia Sparty sa pustili do albánskeho legionára: Zastala sa ho sexi priateľka

Fanúšikovia Sparty Praha sa do neho obuli! Po ligovej prehra 1:2 na ihrisku Slavie Praha si priaznivci pražskej Sparty neodpustili kritiku ...
  • Zdroj: SITA/AP

Fanúšikovia Sparty Praha sa do neho obuli! Po ligovej prehra 1:2 na ihrisku Slavie Praha si priaznivci pražskej Sparty neodpustili kritiku na albánskeho stredopoliara Qazima Laciho (28).

FOTOGALÉRIA: Qazim Laci

Albánsky reprezentant, ktorý si zahral v lete na majstrovstvách Európe v Nemecku, totiž vyrobil kiks, po ktorom Slavia strelila druhý gól. Sám Laci sa po zápase kajal za kiks. Frustrovaní fanúšikovia Sparty však albánskeho legionára vinili za prehru.

"To je ale posila! Nič nehrá. Nechápem, na čo ho v Sparte ešte platia," napísal jeden z fanúšikov na sociálnu sieť.

„Je jednoduché sa v okamihu prehry uniesť hnevom,“ zastala sa na sociálnej sieti Instagram Marine Vincettiová, priateľka Qazima. Sexi kráska zároveň fanúšikom Sparty pripomenula, že jej miláčik pomohol Sparte k dvom titulom a skóroval aj v Lige majstrov.

Slovenský futbalový reprezentant Denis Vavro nie je spokojný s dlhšími vlasmi.
Denis Vavro sa hanbí za účes: Neviem nájsť holiča! Zobraziť článok

„Tieto úspechy nie sú dielom náhody, ale tvrdej práce, vytrvalosti a vášne, ktorú do každého zápasu vkladá, či už prší alebo svieti slnko,“ upozornila Vincettiová.

Španielsky futbalista Andres Iniesta oficiálne ukončil hráčsku kariéru vo veku 40 rokov.
Andres Iniesta oficiálne ukončil kariéru: Emotívny odkaz fanúšikom aj so slzami Zobraziť článok

Česká reprezentácia privíta už v piatok na Letnej v zápase Lige národov práve Albánsko, v ktorého drese nastúpi aj Laci. „Doma“ na Letnej to bude mať opäť veľmi ťažké.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk