Kanadská trénerka si žije svoj sen: Od sexistických otázok Žiačikovej na lavičku NHL!

Jessica Campbellová (32), žena, ktorú ešte nedávno bombardovala sexistickými otázkami na MS redaktorka RTVS Barbora Žiačiková, dnes oslavuje ...

Jessica Campbellová (32), žena, ktorú ešte nedávno bombardovala sexistickými otázkami na MS redaktorka RTVS Barbora Žiačiková, dnes oslavuje obrovský úspech! Stala sa prvou ženou v histórii, ktorá sedí na lavičke NHL tímu Seattle Kraken.

Fotogaléria

Trénerskú kariéru pri mužoch odštartovala v roku 2022 v tíme Norimberg Ice Tigers. Post asistentky zastávala v minulosti aj v nemeckej reprezentácii, na MS 2022 v Tampere a Helsinkách pomáhala na striedačke Tonimu Söderholmovi.

Práve na MS 2022 môže mať sympatická blondínka zvláštne spomienky. Hlavne na Slovensku si fanúšikovia veľmi dobre pamätajú faux pas v tom čase redaktorky RTVS Barbory Žiačikovej, ktorá ju sexistickými otázkami pred kamerou totálne dourážala.

„Aké je to byť v tíme ako atraktívna žena, keď je okolo vás toľko príťažlivých mužov? Možno máte niektorých radšej ako ostatných,“ opýtala sa bez mihnutia oka Žiačiková. Prekvapená Kanaďanka okamžite reagovala.

Na snímke sprava v popredí slovenský útočník Calgary Samuel Honzek.
Zedníka potešili výkony Honzeka: Má na to byť v lige dlhé roky Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk