Kanadská trénerka si žije svoj sen: Od sexistických otázok Žiačikovej na lavičku NHL!

Jessica Campbellová (32), žena, ktorú ešte nedávno bombardovala sexistickými otázkami na MS redaktorka RTVS Barbora Žiačiková, dnes oslavuje ...

Jessica Campbellová (32), žena, ktorú ešte nedávno bombardovala sexistickými otázkami na MS redaktorka RTVS Barbora Žiačiková, dnes oslavuje obrovský úspech! Stala sa prvou ženou v histórii, ktorá sedí na lavičke NHL tímu Seattle Kraken.

Fotogaléria

Campbellová sa v noci na stredu zapísala do histórie NHL. Tridsaťdvaročná Kanaďanka, asistentka hlavného kouča Seattlu Dana Bylsmu, sa stala prvou ženou v trénerskom štábe tímu zámorskej profiligy. Premiéru zažila v domácom zápase proti St. Louis, v ktorom Kraken prehral 2:3. Campbellová sa ujala funkcie v júli, s Bylsmom spolupracovala ako asistentka už na farme Seattlu v Coachella Valley (AHL).

"Uvedomujem si význam a dôležitosť tohto momentu pre náš šport. Užívala som si chvíle pred zápasom a potom aj moment, keď som vstúpila na striedačku," povedala podľa USA Today. Bývalá hokejistka začala trénerskú kariéru pred piatimi rokmi, keď si otvorila školu zameranú na zlepšovanie dynamiky a štýlu korčuľovania.

Albánsky futbalista Qazim Laci (vpravo) oblieka dres pražskej Sparty.
Fanúšikovia Sparty sa pustili do albánskeho legionára: Zastala sa ho sexi priateľka Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk