V belasej šatni malo byť proti Trenčínu horúco: Konflikt Weissa s Medveděvom?!

Situácia v kabíne ŠK Slovan Bratislava je napätá. Kapitán Vladimír Weiss ml. (34) ukončil kariéru, jeho otec a tréner bol spájaný s odchodom ...
  • Zdroj: TASR

Situácia v kabíne ŠK Slovan Bratislava je napätá. Kapitán Vladimír Weiss ml. (34) ukončil kariéru, jeho otec a tréner bol spájaný s odchodom do zahraničia a mužstvo prišlo o prvé miesto v ligovej tabuľke pre nečakanú domácu remízu s AS Trenčín (1:1).

„V prvom polčase ma ako jediní uspokojili Zuberu a Bajrič. Ostatní hrali všetci pod svoje možnosti. Hráči, ktorí dostali šancu, ma sklamali. Niektorí nemajú na to, aby tu boli. A niektorí nehrajú to, čo od nich chcem. Z tohto pohľadu boli tie striedania vynútené. Či to bol Medveděv, alebo Voet,“ uviedol po stretnutí.

Prístup hráčom síce nevyčíta, ale nedostatok kvality áno. „Čo sa týka prístupu, na nikoho nemôžem povedať ani slovo. Ani na Medveděva, ani na Gajdoša, ani na Voeta. Len futbal je aj o kvalite. Aj Gajdoš to mal ťažké. Je iné hrať za Trenčín alebo iné kluby. Verím, že z neho vytlačíme viac. Potrebuje viac sily,“ ozrejmil.

Nám sa však podarilo zistiť, že Medveděv, ktorý sa do klubu vrátil v lete po ročnom pôsobení v ruskom Soči, nebol dvakrát nadšený, že bude vystriedaný a od zlosti mal hodiť kopačku o zem. To podľa nášho klubového zdroja rozčúlilo trénera Weissa a nechýbal ani krik či nadávky. Medveděv sa mal za svoje správanie ospravedlniť.

Slovenský futbalový reprezentant Denis Vavro nie je spokojný s dlhšími vlasmi.
Denis Vavro sa hanbí za účes: Neviem nájsť holiča! Zobraziť článok

Na snímke tréner Trenčína Ivan Galád.
Návrat Galáda do ligy poznačila roztržka na ihrisku: Divoký západ na Slovane Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk