V belasej šatni malo byť proti Trenčínu horúco: Konflikt Weissa s Medveděvom?!

Situácia v kabíne ŠK Slovan Bratislava je napätá. Kapitán Vladimír Weiss ml. (34) ukončil kariéru, jeho otec a tréner bol spájaný s odchodom ...
  • Zdroj: TASR

Situácia v kabíne ŠK Slovan Bratislava je napätá. Kapitán Vladimír Weiss ml. (34) ukončil kariéru, jeho otec a tréner bol spájaný s odchodom do zahraničia a mužstvo prišlo o prvé miesto v ligovej tabuľke pre nečakanú domácu remízu s AS Trenčín (1:1).

Hráči sa navyše po tomto zápase pochytili so súperovým brankárom, no konflikt mal nastať už v polčasovej prestávke medzi Jurijom Medveděvom (28) a trénerom Weissom st. (60).

FOTOGALÉRIA: Jurij Medveděv

Aby si belasí udržali prvé miesto v ligovej tabuľke, na to museli zdolať Trenčanov, lenže to sa im nepodarilo, čo hneď využila MŠK Žilina. Proti AS im však chýbalo viacero hráčov. Weiss ml. zavesil kopačky na klinec, Juraj Kucka a Róbert Mak sú zranení, Dominik Takáč bol chorý, pričom ďalšie opory musel tréner po náročnom stretnutí s Manchestrom City šetriť. A hoci sa hovorí, že Slovan má najširší a najkvalitnejší káder pod Tatrami, tréner nie je s viacerými spokojný. Weiss st. sa po neúspešnom výsledku pustil do hráčov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk