Lobotka opäť v centre záujmu: Vymení Neapol za slávny španielsky veľkoklub?

So slávnou Barcelonou už bol podľa svojho agenta Stanislav Lobotka (29) raz dohodnutý, no všetko zmarila výmena šéfa lavičky. Xaviho ...
  • Zdroj: TASR

So slávnou Barcelonou už bol podľa svojho agenta Stanislav Lobotka (29) raz dohodnutý, no všetko zmarila výmena šéfa lavičky. Xaviho vystriedal Hansi Flick. Teraz však slovenský záložník zaujal aj nemeckého trénera. Prestúpi do katalánskeho veľkoklubu na druhý pokus?

FOTOGALÉRIA: Vymení Lobotka Neapol za slávny španielsky veľkoklub?

Ostrieľaný reprezentant patrí medzi opory talianskeho Neapola. Popredný tím Serie A sa môže spoľahnúť na jeho kvalitné prihrávky, čítanie hry, no tiež na ukážkovú organizáciu hry. Nie je to teda prvýkrát, čo ohúril tie najväčšie esá na "starom" kontinente.

Už skôr padol do oka Xavimu, ktorý bol ale z Barcelony vyhodený. Jeho nástupcom sa stal Hansi Flick, pod ktorým sa Katalánci prezentujú atraktívnym futbalom a aktuálne okupujú líderskú pozíciu v španielskej najvyššej súťaži. Bývalý tréner nemeckej reprezentácie zo začiatku o Lobotku nemal záujem, no podľa informácii portálu fichajas.net zrejme v posledných dňoch zmenil názor.

Slovenský futbalista Stanislav Lobotka.
Lobotka ohúril legendárneho Fàbregasa: Úžasný futbalista! Chcem jedenásť takých hráčov Zobraziť článok

Myslí si, že stredu zálohy dokáže dať nový impulz a zároveň by mohol prispieť svojimi skúsenosťami. V mladom tíme by bol určite najskúsenejší a navyše Barcelonu trápia viaceré zdravotné problémy. Na listine zranených sú tiež mená ako Gavi či Fermín López.

Samozrejme, najskôr by k prestupu mohlo prísť až v januári a ak to vedenie španielskeho veľkoklubu s angažovaním Lobotku myslí vážne, bude si musieť siahnuť hlboko do vrecka. S Neapolom má totiž platnú zmluvu do roku 2027.

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie.
Kapitán reprezentácie prišiel na zraz s jasným cieľom: Škriniar si chce napraviť chuť! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk