Slafkovský naložil slovenskému hokeju: Rodinkárstvo, známosti a strach hovoriť!

Slovenský útočník Juraj Slafkovský poriadne tvrdo naložil pomerom v slovenskom hokeji. Takáto je pravda!
  • Zdroj: fch, lum

Slovenský útočník Juraj Slafkovský poriadne tvrdo naložil pomerom v slovenskom hokeji. Takáto je pravda!

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Slovenský útočník Juraj Slafkovský je zvyknutý robiť okolo seba poriadny rozruch. A najnovšími vyjadreniami pre zámorský magazín The Athletic zaručene opäť poriadne rozvíri hladiny slovenského hokeja! V článku z dielne Arpona Basua s názvom Juraj Slafkovský a ťarcha národa vysvetľuje, že život na Slovensku je pre neho omnoho ťažší ako v Montreale. Ostro sa pustil do slovenských médií a tiež do pomerov v slovenskom hokeji a SZĽH.

Kritizuje pomery v slovenskom hokeji

"Na Slovenskom zväze ľadového hokeja sa niekoľko vecí musí zmeniť, ak chceme byť znovu úspešní. Cítim, že po olympijskom bronze sa mnoho ľudí uspokojilo, pritom sme mali šťastie, že tam neboli hráči z NHL. Povedzme si úprimne, nezískali by sme medailu, keby mal každý najsilnejší tím. Nám však aj málo stačí, aby sme sa uspokojili,“ hovoril priamo a bez servítky útočník draftovaný do NHL ako celková jednotka v roku 2022 Montrealom Canadiens.

Juraj Slafkovský a Alexej Kovalev
Ruská legenda radí Slafkovskému: Chce to viac svalov aj arogancie! Zobraziť článok

Slafkovský bol hrdinom olympijských hier v Pekingu 2022. Bol najlepším strelcom turnaja i jeho najužitočnejším hráčom. Výrazným spôsobom pomohol získať historický bronz. Koncom leta ale chýbal v slovenskom tíme bojujúcom v Bratislave v kvalifikácii o miestenku na olympijské hry 2026. Oficiálne pre problémy s chrbtom...

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk