Fínsky neurochirurg krotí nadšenie: Schumacher na svadbe? Pravda je úplne iná!

Uznávaný fínsky neurochirurg Jussi Posti krotí nadšenie fanúšikov po tom, čo sa objavili správy o tom, že legendárny pretekár F1 Michael ...
  • Zdroj: Northfoto

Uznávaný fínsky neurochirurg Jussi Posti krotí nadšenie fanúšikov po tom, čo sa objavili správy o tom, že legendárny pretekár F1 Michael Schumacher sa objavil na svadbe svojej dcéry Giny. Pravda je úplne iná!

FOTOGALÉRIA: Gina Schumacher

Michael Schumacher sa objavil prvýkrát po rokoch na verejnosti! Takéto správy plnili titulky médií po celom svete v uplynulých dňoch. Nemecký Bild písal, že je "veľmi pravdepodobné", že Michael bol na svadbe svojej dcéry, napriek tomu, že od jeho lyžiarskeho incidentu z roku 2013, ktorý zmenil život jemu aj jeho rodine, sa vôbec neobjavil na verejnosti.

Fínsky neurochirurg ale vrhá nové svetlo na "objavenie" sa Michaela Schumachera na svadbe dcéry Giny na Mallorce. Gina mala minulý mesiac veľkolepý svadobný obrad s Iainom Bethkem v rodinnej luxusnej vile na Mallorce v hodnote 32 miliónov eur. Zaľúbený pár si povedal svoje "áno" pod kvetinovým oblúkom vo Villa Yasmin, ktorú Michaelova manželka Corinna kúpila v roku 2017 od prezidenta Realu Madrid Florentina Pereza.

Prečo nepozvali na svadbu Williho Webera?
Bolestivé odhalenie po svadbe Schumacherovej dcéry: Prečo nepozvali najlepšieho priateľa Michaela? Zobraziť článok

Účasť na svadbe? Pochybujem, tvrdí fínsky expert

Teraz sa ozval špičkový neurochirurg, ktorý spochybnil správy o tom, že Michael Schumacher sa objavil na svadbe svojej dcéry. Jussi Posti je vedúci oddelenia neurochirurgie a traumatického poranenia mozgu v nemocnici vo fínskom Turku. V rozhovore pre miestne noviny Iltalehti vyhlásil: "Ak bola v jeho dome vybudovaná nemocnica, so všetkým zdravotníckym zariadením, nasvedčuje to tomu, že bol vlastne väčšinu času v nemocnici."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk