Fínsky neurochirurg krotí nadšenie: Schumacher na svadbe? Pravda je úplne iná!

Uznávaný fínsky neurochirurg Jussi Posti krotí nadšenie fanúšikov po tom, čo sa objavili správy o tom, že legendárny pretekár F1 Michael ...
  • Zdroj: Northfoto

Uznávaný fínsky neurochirurg Jussi Posti krotí nadšenie fanúšikov po tom, čo sa objavili správy o tom, že legendárny pretekár F1 Michael Schumacher sa objavil na svadbe svojej dcéry Giny. Pravda je úplne iná!

Španielske médiá informovali v roku 2020 o tom, že Michaela Schumachera presťahovala jeho rodina zo švajčiarskeho sídla natrvalo na Mallorcu. Fámy o tom, že Schumacher nedokáže samostatne komunikovať, potvrdzujú aj vyjadrenia syna Micka v dokumente, ktorý odvysielala streamovacia služba Netflix v rokuj 2021. "Myslím, že otec a ja si teraz rozumieme iným spôsobom."

Na snímke Ralf s partnerom Étiennom a Michael Schumacher.
Ďalší krok v živote Ralfa Schumachera: Slávny brat Michael spoznal jeho partnera Zobraziť článok

Fanúšikovia Michaela Schumachera sa nádejali, že jeho zdravotný stav sa zlepšil natoľko, že bol schopný zúčastniť sa svadby dcéry Giny. No podľa najnovších vyjadrení fínskeho špecialistu na poranenia hlavy a mozgu je nepravdepodobné, že by po toľkých rokoch od úrazu nastalo nejaké výraznejšie zlepšenie stavu bývalého nemeckého pretekára.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk