Fínsky neurochirurg krotí nadšenie: Schumacher na svadbe? Pravda je úplne iná!

Uznávaný fínsky neurochirurg Jussi Posti krotí nadšenie fanúšikov po tom, čo sa objavili správy o tom, že legendárny pretekár F1 Michael ...
  • Zdroj: Northfoto

Uznávaný fínsky neurochirurg Jussi Posti krotí nadšenie fanúšikov po tom, čo sa objavili správy o tom, že legendárny pretekár F1 Michael Schumacher sa objavil na svadbe svojej dcéry Giny. Pravda je úplne iná!

"Na základe verejne dostupných informácií, nemyslím si, že by viedol nejaký aktívny život. Všetko nasvedčuje tomu, že sa nemá práve najlepšie. Ako je to pri pacientoch pripútaných na lôžko, väčšina z nich tak skrehne a stuhne, že ich po toľkých rokoch už nie je možné dostať z postele," opisuje odborník pravdepodobný scenár, ako na tom Michael Schumacher aktuálne v skutočnosti je.

Cora Schumacherová je bývalou manželkou Ralfa.
Schumacher junior sa obul do matky: Odkryl šialené zážitky! Zobraziť článok

Fínsky neurochirurg predpokladá, že zdravotný stav sedemnásobného šampióna F1 sa v priebehu rokov príliš nezmenil. "Vyzerá to tak, že jeho stav sa za posledné desaťročie v podstate nezmenil. Pochybujem, že sa v tejto fáze niečo náhle zmenilo. Štandardne sa pacienti zotavujú z toho, čo sa môžu vyliečiť, až do dvoch rokov. A potom je už úroveň ich zotavenia ustálená. V podstate tieto typy pacientov sú pri najlepšom experimentálnymi prípadmi," uviedol Jussi Posti.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk