Schumacher junior sa obul do matky: Odkryl šialené zážitky!

V rodine slávneho pretekára Michaela Schumachera (55) to opäť poriadne vrie! Tentoraz však dráma neprichádza od samotného sedemnásobného ...

V rodine slávneho pretekára Michaela Schumachera (55) to opäť poriadne vrie! Tentoraz však dráma neprichádza od samotného sedemnásobného majstra sveta, ale z rodiny jeho brata Ralfa Schumachera (49).

Fotogaléria

Podľa Davida jeho matka trpela psychickými problémami, čo malo zásadný vplyv na jeho detstvo. Pripomenul si napríklad traumatizujúci zážitok, keď s ním ako malým chcela autom naraziť do stromu, alebo incident, keď sa počas rodinnej dovolenky psychicky zrútila a musela byť hospitalizovaná. „Zostal som sám v hoteli, kým za mnou neprišiel otec,“ spomína mladý pretekár.

K najväčšiemu konfliktu však došlo po rozvode jeho rodičov v roku 2015. Matka mu vtedy vyhrážala, že ak s ňou nebude žiť, zničí jeho sen stať sa pretekárskym jazdcom. „Mala problémy, kvôli ktorým sa o mňa nemohla správne starať, a ja som nechcel žiť v prostredí, kde sa stále rieši len to, aký je môj otec zlý človek,“ priznáva David.

V najhoršom prípade vraj dokonca došlo k fyzickému napadnutiu. „Matka ma chcela odviezť od otca proti mojej vôli, situácia sa vyhrotila natoľko, že musela zasiahnuť polícia,“ odhalil desivú spomienku mladý Schumacher.

Ondrej Molnár nezažil najlepšiu preddraftovú sezónu.
Bitka na školskom turnaji mu ničí kariéru: Koniec slovenského mladíka v zámorí! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk