Bitka na školskom turnaji mu ničí kariéru: Koniec slovenského mladíka v zámorí!

Slovenský hokejový útočník Ondrej Molnár dopláca na svoju minulosť. Nad jeho ďalšou hokejovou budúcnosťou visia otázniky, nečakaný koniec ...

Slovenský hokejový útočník Ondrej Molnár dopláca na svoju minulosť. Nad jeho ďalšou hokejovou budúcnosťou visia otázniky, nečakaný koniec v zámorí!

Fotogaléria

Pred sezónou 2022-23 považovali zámorskí experti a skauti slovenského útočníka Ondreja Molnára za nádej do prvých dvoch kôl draftu. Lenže prešľap v jeho draftovej sezóne mu ničí kariéru! Molnár sa pobil na školskom hokejbalovom turnaji. Prípad doteraz nie je právoplatne uzavretý. Protihráčovi mal zlomiť sánku, ten skončil v nemocnici. Molnár si pokazil povesť a podobné prešľapy v zámorí netolerujú.

V drafte si Molnára napriek obrovskému talentu a potenciálu nevybral žiadny tím NHL. Draftovú sezónu začal v Nitre, ale po spomínanom incidente radšej odišiel do zámoria. Pôsobil v juniorskej OHL a v tíme Erie Otters patril k najlepším hráčom. V uplynulej sezóne nazbieral devätnásť gólov a 52 bodov v 66 zápasoch. Bol piatym najproduktívnejším hráčom tímu.

Michal Mikle bol napadnutý na diskotéke reprezentantom Borisom Žabkom.
Mladík krvavo napadnutý hokejistom Žabkom stráca trpezlivosť: Doteraz sa ani len neospravedlnil! Zobraziť článok

Predpokladalo sa, že Molnár bude v Erie Otters pokračovať, ale v tíme skončil. Kanadský klub už slovenského útočníka nemá uvedeného ani na svojej súpiske. V zámorí sa špekulovalo o možnej výmene do Sudbury Wolves, ale napokon sa to nestalo skutočnosťou. Ako informuje hokejový expert Marian Michalovský na sociálnej sieti X, Molnár sa vrátil na Slovensko a v súčasnosti trénuje s Nitrou. Či bude pod Zoborom aj hrať v extralige, zatiaľ nie je jasné.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk