Zvolen reaguje na nevydarený začiatok sezóny: Prichádza zvučné meno z KHL!

Slovenskému hokejovému tímu HKM Zvolen, ktorý pôsobí v TIPOS extralige, sa do svojich útočných radov podarilo priniesť mimoriadne kvalitnú ...
  • Zdroj: TASR - Henrich Mišovič

Slovenskému hokejovému tímu HKM Zvolen, ktorý pôsobí v TIPOS extralige, sa do svojich útočných radov podarilo priniesť mimoriadne kvalitnú posilu.

Je ňou Americký útočník Jeremy Bracco (27), ktorý počas predchádzajúcich dvoch sezón pôsobil v ruskej KHL, konkrétne v tímoch Barys Astana a HK Sochi.

Za tieto dva celky odohral dokopy 98 zápasov, počas ktorých si na svoje konto dokázal pripísať 56 bodov za 23 gólov a 33 asistencií. Počas prvých októbrových dní bol Bracco na skúške v českom Hradci Králové, no klub sa už po prvom tréningu rozhodol spoluprácu ukončiť.

Skúsený Američan bol dokonca draftovaný aj do zámorskej NHL, a to v roku 2015, keď si ho v priebehu 2. kola vybralo zo 61. miesta Toronto Maple Leafs. Dres A-tímu si však na seba nikdy neobliekol.

„Nevydarený vstup do sezóny priniesol prvý zásah do kádra, ktorým je podpis nového útočníka. Oddnes je hráčom HKM 27-ročný Jeremy Bracco, druhokolový výber Toronta Maple Leafs v roku 2015,“ uvádza HKM Zvolen na svojej oficiálnej webovej stránke.

Na snímke sprava v popredí slovenský útočník Calgary Samuel Honzek.
Fantastická správa: Mladý slovenský talent začne sezónu v A-tíme NHL! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk