Futbalisti na repre zraze zaujali rôzne: Duda ohúril Ferrari, jeho spoluhráč Francuzákmi

Už v piatok odohrajú v Bratislave slovenskí futbaloví reprezentanti možno kľúčový duel C-divízie Ligy národov, keď privítame Švédsko.

Už v piatok odohrajú v Bratislave slovenskí futbaloví reprezentanti možno kľúčový duel C-divízie Ligy národov, keď privítame Švédsko.

Fotogaléria

Na severanov sa náš výber schádzal ostatné dva dni v Senci. Pri príchode najviac zaujal Ondrej Duda (29), ktorý sa doviezol na svojom Ferrari Roma. Najviac nabudený však dorazil Samuel Kozlovský (24). Stále nového člena vyprevadila priateľka Katarína vášnivými bozkami. 

Kedysi vyhrával s najlepším fárom v reprezentácii Marek Hamšík, toho však akoby chcel nielen na ihrisku nahradiť Duda. Ten odstavil svojho tátoša vedľa seneckého hotela demonštratívne len niekoľko metrov pred Hamšíkov Mercedes triedy G. Jeho cena sa síce pohybuje od 200-tisíc eur vyššie, ale Dudov červený krásavec je ešte drahší.

Mohlo sa však stať, že na zraz nepríde, keďže si v košickom zápase s Azerbajdžanom (2:0) natrhol zadný stehenný sval. „Preto som vynechal v klube dva a pol zápasu. Našťastie to nebolo až také vážne, avšak musel som si oddýchnuť. Teraz sa už cítim dobre a som naplno pripravený odovzdať na ihrisku všetko,“ uviedol s tým, že my aj Švédi máme síce zranených niekoľko dôležitých hráčov, avšak obe mužstvá sú natoľko kvalitné, že si dokážu poradiť a zvoliť vhodné náhrady.

Na snímke sprava v popredí slovenský útočník Calgary Samuel Honzek.
Fantastická správa: Mladý slovenský talent začne sezónu v A-tíme NHL! Zobraziť článok

Duda si plne uvedomuje, že o prvé miesto v skupine, a tým aj o postup bojujeme práve so Švédmi. „Bolo by skutočne pekné, kebyže ich v piatok doma zdoláme, aby sme potom mohli ísť do Azerbajdžanu s tým pocitom, že sme prví v tabuľke a hráme o postup. Stretnutie so Švédskom vnímam ako kľúčové na postup do B-divízie. Myslím si, že ani my, ani oni do C-divízie nepatríme. Niekedy však reprezentácie majú zlé obdobie. My sme ho mali dva roky dozadu, no musíme sa poučiť, odraziť sa a dostať sa naspäť,“ pripojil.

Priateľka je viac ako auto

Kozlovský, ktorý ešte donedávna hrával slovenskú ligu v Trenčíne, si síce prestupom do poľského Widzewu Lodž polepšil, ale ešte musí veľa toho odohrať, aby sa vozil na reprezentačné zrazy na Ferrari... Šikovný ľavý obranca však vie zaujať aj tak, keďže pred hotelom ho na rozlúčku vybozkávala dlhoročná priateľka Katarína.

Na snímke zľava Viktor Fekiač (Zvolen) a Jakub Lacka (Nitra) bojujú o puk pri mantineli.
Zvolen reaguje na nevydarený začiatok sezóny: Prichádza zvučné meno z KHL! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk