V šiestej lige išlo o život! Fanúšik namieril na delegáta zápasu zbraň a ušiel

Ako na divokom západe! Poriadnu drámu priniesol futbalový zápas šiestej ligy medzi ŠK Gbeľany a Horným Hričovom (0:2). Počas prestávky ...
  • Zdroj: fcb/Dano Vydra

Ako na divokom západe! Poriadnu drámu priniesol futbalový zápas šiestej ligy medzi ŠK Gbeľany a Horným Hričovom (0:2). Počas prestávky vytiahol jeden z fanúšikov na delegáta zápasu zbraň, ktorú natiahol a priložil mu ju k hlave!

„Stál som dvadsať metrov od toho. Bál som sa. Ten zvuk uzáveru a pozeráte priamo na to... Vo futbale som videl veľa, ale toto nikdy. Veľmi smutné," povedal pre Sportnet.sk fanúšik Dano Vydra, ktorý bol na spomínanom zápase v Gbeľanoch.

„Dotyčný, nazval by som ho chronický kriklúň, stále vykrikoval. Delegát ho upozornil, aby sa správal slušne. On však preskočil dva rady, vytiahol pištoľ, natiahol ju a priložil mu ju k hlave,“ povedal Sportnetu zdroj, ktorý bol prítomný na zápase. Má ísť o bývalého rozhodcu, keď niekto skríkol, aby privolali políciu, naskočil vraj na kolobežku a zo štadióna odišiel. Privolaná hliadka ho však po chvíli zadržala.

Triumf
Stačilo mu 25 minút! Lewandowski zariadil triumf Barcelony: Hororový duel pre Bilbao Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk